Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Γκιώνης (συζήτησησυνεισφορές)

αγαπητή Δώρα, στην συζήτηση στην αγορά δεν είδα κάποιο επειχήρημα που να απαγορεύει τις δύο πηγές. Αν θες πες μας συγκεκριμμένα ποιοι δύο διαχειριστές και σε ποιο λήμα σου είχαν στο παρελθόν απαγόρευσαν την χρήση οπτικοακουστικού υλικού. Είχαν εμπεδώσει την απόφασή τους αυτή; Προς το παρόν θα σε παρακαλέσω να επαναφέρεις τα τμήματα που αφαίρεσες. Καλή συνέχεια.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Το 1o βίντεο έχει αναρτηθεί από το ίδιο το OPEN, οπότε τουλάχιστον ως προς τη γνησιότητά του δεν εγείρονται αμφιβολίες (αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παραπομπή). Το 2ο είναι ανεπίσημη ανάρτηση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

αυτή ήταν η απάντηση του πρώτου χρήστη

συγνώμη, εδώ σου διέφυγε η διόρθωση του δεύτερου διαχειριστή, ως προς την 2η πηγή. Φιλικά και πάλι


Αν σε κάποιο πλαίσιο είναι κατάλληλες ή υπάρχουν καλύτερες, είναι άλλο θέμα. αυτή η απάντηση διαχειριστή. Δεν προκύπτει από κάπου ότι θεωρούν τα βίντεο κατάλληλα ως πηγή.


Μην χρησιμοποιείτε βίντεο σαν πηγές, γενικά τα αποφεύγουμε (κατά τη γνώμη μου κακώς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία). αυτό που είπε ο Cubic εδώ Συζήτηση:Υπόθεση Κατσίφα#O χωρισμός του χρονικού των γεγονότων σε "συμφωνα με την οικογενια" και "¨συμφωνα με την αστυνομια" ειναι λαθος...

ως εκ τούτου για την επαναφορά πρέπει να περιμένουμε να απαντήσουν.

Γκιώνης (συζήτησησυνεισφορές)

Φίλη Δώρα, ευχαριστώ για την συνδρομή σου. Ενημέρωσα την συζήτηση στην Αγορά. Ως προς τους δύο διαχειριστές, βρήκα έναν χάριν της υποδείξεώς σου. Ο φίλος διαχειριστής όμως λέει χαρακτηριστικά: «γενικά τα αποφεύγουμε (κατά τη γνώμη μου κακώς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία)» ότι 1) τις αποφεύγουμε, και 2) κακώς. Αυτό όμως δεν είναι παρότρυνση για αφαίρεσή τους. Φιλικά και πάλι

Απαντήστε στο "συζήτηση στην αγορά"