Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)

Πρότυπο:Ελληνικός εμφύλιος πόλεμος (1946-1949) Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς μπορώ να κάνω στήλες , κατηγορίες κλπ, η αν υπάρχει κάποιο FAQ σχετικά με αυτό. Αυτά που έψαξα στην Αγγλική ΒΠ , δεν ήταν και πολύ διαφωτιστικά.


Ευχαριστώ πολύ

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δες λίγο την αλλαγή που έκανα. Το πρώτο όμως που θα έπρεπε να αναρωτηθείς (για να πείσεις και ότι υπάρχει λόγος παιδέματος) είναι για ποιο λόγο να είναι σε στήλες και όχι ένα τυπικό πρότυπο. Το Navbox with columns είναι κυρίως για δημιουργία προτύπων εκεί που υπάρχει λόγος κάθετης στοίχισης. BTW να χρησιμοποιείς την προεπισκόπηση, μην γεμίζεις το ιστορικό απλά για να δεις πως φαίνεται κάτι.

Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Προσπαθώ να φτιάξω ένα τυπικό πρότυπο , αλλά μου είπες ότι το Πρότυπο για την Ελλάδα στον Β'ΠΠ είναι κακό οπότε δεν έχω κάποιο "σημείο αναφοράς" για να βασιστώ. Δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά κώδικα δυστυχώς. Μέσα στη μέρα θα το κοιτάξω και θα σου πω. Και πάλι ευχαριστώ.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ο ένας από τους λόγους που Πρότυπο:Η Ελλάδα στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι επειδή είναι φτιαγμένο με τον τρόπο που προσπαθείς να κάνεις το νέο (στήλες) [ο άλλος είναι τα μη προσβάσιμα χρώματα].

Οποιοδήποτε άλλο από τα Πρότυπα πλοήγησης θα ήταν κατάλληλο. Το Πρότυπο:Minecraft έχει μόνο τις τυπικές παραμέτρους, το Πρότυπο:Resident Evil έχει όλες και μόνο τυπικές δομές αν χρειάζονται υποκατηγορίες.

Απαντήστε στο "Πρότυπο"