Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Γκιώνης (συζήτησησυνεισφορές)

αγαπητή Δώρα, δεν έχεις δίκιο για την γρήγορη διαγραφή. Παρακαλώ να ασχοληθείς με το σκεπτικό σου. η ταινία είναι σημαντική τόσο ως προς το θέμα της όσο ως προς το κάστινγκ της. Το θέμα είναι η διαίρεση της γερμανίας και η τρομοκρατία στη δεκαετία του 70. Το κάστιγκ της περιέχει δύο πολυβραβευμένους ηθοποιούς. Η ταινία δε είναι παραγωγή του WDR και κυκλοφόρησε και σε DVD. Όσο για το πρότυπο στην σελίδα συζήτησης θα σε παρακαλέσω να μην είσαι παπικότερη του πάπα, διότι και οι τηλκεοπτικές ταινίες είναι κινηματογραφικές.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

από που προκύπτει ότι οι τηλεοπτικές ταινίες είναι κινηματογραφικές; γιατί υπάρχουν δυο διαφορετικοί όροι τότε; επίσης, από τη μια γράφεις ότι η ταινία είναι σημαντική, από την άλλη εσύ την κατέταξες ως χαμηλής σπουδαιότητας. Έπειτα, είναι τόσο σημαντική ώστε να έχει λήμμα μόνο στη Γερμανική, ε;

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Γκιώνη, είτε έχει δίκιο είτε όχι η Δώρα Στρουμπούκη, παρακαλώ μην αφαιρείς τη σχετική σήμανση. Ως δημιουργός του λήμματος είσαι "εμπλεκόμενος" και συνεπώς μη ανεξάρτητος κριτής. Άλλωστε, οι σημάνσεις όπως αυτή, που καλεί σε διαχειριστική παρέμβαση, απευθύνεται πρωτιστα στους διαχειριστές.

2A02:587:1E1D:49DF:1518:66AE:FB81:1A1C (συζήτησησυνεισφορές)

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το συγκεκριμένο λήμμα στο Γκίκα Μαγιορκίνη γιατί το επαναφέρετε συνέχεια; Δεν αποτελεί ούτε σημαντική επιστημονική άποψη ούτε είναι αντικειμενικό γιατί αναφέρεται σε εφημερίδες του αριστερού χώρου (Documento, ΕΦΣΥΝ).

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το ότι δεν είναι σημαντική πληροφορία είναι η προσωπική μου άποψη. ωστόσο αν δεν είναι αντικειμενικό προσθέστε άλλες πηγές και άλλο κείμενο που να είναι αντικειμενικό

Απαντήστε στο "Εγώ είμ' ο νεκρός"