Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

MadClip

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Καπυτόνυ
Αιτία:
7
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Νομίζω καλώς κλειδώθηκε το λήμμα ιδιαίτερα όταν ήταν σχεδόν πάντα βανδαλισμένο για ώρες. Και η τάση δεν επρόκειτο να σταματήσει αλλά θα συνέχιζε, μη επιτρέποντας στον αναγνώστη να πληροφορηθεί.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Καπυτόνυ (ιστορικό)
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Προφανώς, κάθε ράπερ έχει το κοινό του ειδικά σήμερα. Τεράστιος πάντως ο ρυθμός επεξεργασιών, εάν είχε συνεχιστεί θα είχαμε χιλιάδες επεξεργασίες σήμερα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Τα ξημερώματα είχε γίνει ''χαμός'', εκατοντάδες επεξεργασίες η μια πίσω από την άλλη

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Γι'αυτό επαιρεσα την πράξη αυτή. Το λήμμα ήταν γεμάτο για ώρες με κείμενα που συνάδουν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει τραβήξει 150.000+ θεάσεις σε ένα εικοσιτετράωρο, είναι ενδεικτικό πόσες επεξεργασίες (χιλιάδες) θα είχαν γίνει αν δεν είχε κλειδωθεί.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ίσως είμαστε αυστηροί με τα κριτήρια για αυτού του είδους τη μουσική. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τελικά. Φαντάζομαι ο Θεοδωράκης, θα έφαγε την σκόνη του Madclip.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, ο Θεοδωράκης έχει πολύ μεγαλύτερο εκτόπισμα και εμβέλεια από τον ΜαντΚλιπ, αλλά η ραπ είναι πολύ δημοφιλής στην νεολαία και καλό είναι να υπάρχει μια κάλυψη εντός των ορίων εγκυκλοπαιδικότητας. Βέβαια εντέλει ο MadClip είναι εγκυκλοπαιδικός πλέον λόγω της κάλυψης για το τροχαίο αλλά και την επιτυχημένη μουσική σταδιοδρομία του.