Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Dr Moshe

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την ενέργεια σας.

Απευθύνθηκα σε διαχειριστή διότι υπάρχει  γενικότερο πρόβλημα στην ελληνική Wikipedia με ανώνυμους χρήστες .  


Όταν πριν από χρόνια είχα  τοποθετήσει μια έκθεση φωτογραφιών σε παρόμοια σελίδα αθλητή, είχε αφαιρεθεί από διαχειριστή,  μου είχε πει μάλιστα καλύτερα να βάλω κείμενο με παραπομπές  παρά φωτογραφίες - Αν άλλαξαν οι κανόνες από τότε,  ευχαριστώ να με ενημερώσετε.

Dr Moshe (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας αγαπητή μου. Ευχαριστώ που απευθυνθήκατε σε εμένα.

Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν γνωρίζω τίποτε από αυτά στα οποία αναφέρεστε. Μάλλον έχετε μπερδευτεί, διότι δεν είμαι διαχειριστής ούτε έκανα οποιαδήποτε ενέργεια από αυτές που μνημονεύετε στο μήνυμά σας (π.χ. αφαίρεση κειμένου, έκθεσης φωτογραφιών ή φωτογραφίας). Από τον τίτλο που θέσατε, υποθέτω ότι έχετε κατά νου το λήμμα Δαμάγητος ο Ρόδιος· η μόνη συνεισφορά μου σε αυτό ήταν η προσθήκη πηγής και δυο-τρεις μικροδιορθώσεις γλωσσικής φύσεως.

Πιστεύω ότι θα δείτε το ιστορικό τού λήμματος προσεκτικότερα εφεξής.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια και παραγωγική δραστηριότητα.

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας


Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας -Χθες όταν προστέθηκε η έκθεση φωτογραφιών με αφαίρεση του κείμενου από ανώνυμο Χρήστη,  άνοιξα συζήτηση στον κύριο Καλογερόπουλο που είναι διαχειριστής.

 Για τους αθλητές η γραμμή ήταν κατά των εκθέσεων φωτογραφιών για τους αθλητές πράγμα που τηρώ από τότε.  Αν άλλαξε κάτι παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Καλή συνέχεια επίσης, να 'στε καλά!


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7:Kalogeropoulos

Απαντήστε στο "Χρήστης Automaton"