Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)
Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Ο Χρήστης  ΔώραΣτρουμπούκη  προσπάθησε να χαλάσει τις ίδιες σελίδες   με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει ο Χρήστης Automaton

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν πήγα να χαλάσω τίποτα. Η συνεισφορά του χρήστη Automaton έχει πηγές και είναι καλύτερα διαρθρωμένη από του χρήστη Projethomere για αυτό την επανέφερα. Δεν θα λογομαχήσω τώρα - όποιος έχει μάτια βλέπει.

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Και που το ξέρατε ποιες ήταν οι σελίδες ακριβώς  την ίδια στιγμή ;;   Μήπως  είστε το ίδιο πρόσωπο;;

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Σε καμία περίπτωση παρακαλώ μην επικαλεστείτε ξανά ταυτοπροσωπία Δώρας Στρουμπούκη και Automaton.

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν γνωρίζω και τους δύο -αλλά το πρόβλημα συνέβη  ταυτόχρονα γι αυτό μου φάνηκε πολύ περίεργο και αντέδρασα  -Το καλοκαίρι είχαμε ήδη πρόβλημα βανδαλισμού -Σε πολλά infobox υπάρχουν ψεύτικες παραπομπές -- ο   Automaton δεν έχει προφίλ παρόλα αυτά αφαίρεσε υλικό και έβαλε γκαλερί φωτογραφιών   - Εγώ όταν παλιά είχα τοποθετήσει γκαλερί φωτογραφιών μου είχε αφαιρεθεί διότι δεν έπρεπε σε αθλητή.

Automaton (συζήτησησυνεισφορές)

Αξιότιμε @Kalogeropoulos πράγματι έκανα επεξεργασία σε σελίδες που προηγουμένως είχε επεξεργαστεί ο χρήστης @Projethomere.

Και πράγματι, αφαίρεσα τμήματα από τα λήμματα - τμήματα που, κατά την γνώμη μου, προκαλούσαν περισσότερη σύγχυση παρά έδιναν χρήσιμες πληροφορίες στον αναγνώστη, διότι πολύ απλά αναφέρονταν σε άλλα άτομα, από αυτά που αφορούν τα λήμματα.

Αν αυτό «χαλάει» τις σελίδες, εσείς θα το κρίνετε καλύτερα και θα πράξετε αναλόγως.

Θέλω να πω τα εξής: @Projethomere δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο η χρήστης @ΔώραΣτρουμπούκη, ο χρήστης @Dr Moshe (που επίσης δέχτηκε τα σχόλιά σου) και εγώ.

Δεν έγινα μέλος στην Wikipedia για να λογομαχώ και να συγκρούομαι. Τώρα που τέθηκε το θέμα ενώπιον ενός διαχειριστή, πιστεύω θα πραχθούν τα δέοντα, ώστε να φτάσουμε στη λήξη του.


Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Καλές συνεισφορές σε όλους!

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Αφού αναφέρατε το όνομά μου θα πω τα έξης.

Στην αγγλόφωνη Wikipedia  που έγραψα πρόσφατα απαγορεύεται  στους χρήστες που δεν είναι γραμμένοι και δεν έχουν εμπειρία (διότι εκεί η  οπτική επεξεργασία είναι απενεργοποιημένη και πολύ καλά κάνουν)  να γράψουν δεν έχουν τα προβλήματα της ελληνικής Wikipedia  σε ότι αφορά την ασφάλεια, άλλωστε εκεί τα κείμενα εγκρίνονται μόνο αν το πρόχειρο τους ικανοποίει μετά από μέρες -

Στην ελληνική Wikipedia  γίνονται βανδαλισμοί, μπαίνουν άτομα που προσθέτουν  επίτηδες λάθη στις σελίδες,  άλλοι που γράφουν βρισιές, τα περισσότερα infobox έχουν ψεύτικες παραπομπές -Στη  σελίδα της Ζακλίν ντε Ρομιγί το infobox είχε πάνω από 25 ψεύτικες παραπομπές -ούτε στην γαλλική, ούτε στην αγγλόφωνη  Wikipedia  δεν συναντά κανείς τέτοια αδιανόητα προβλήματα .  Αυτά που έγραψα ήταν με βάση την αρχαία ελληνική γραμματεία -πάντα προσθέτω την  απόδοση .

Για τις φωτογραφίες παλιά είχαμε πει ότι δεν πρέπει να μπουν γκαλερί φωτογραφιών στους αθλητές, τότε κι εγώ είχα προσθέσει και είχαν αφαιρεθεί. Τώρα θα προσθέσω κι εγώ αφού άλλαξαν οι κανόνες χάρη σας .

Δεν έχω τίποτα εναντίον κανέναν -Να 'στε καλά!

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Ω, Θεέ μου........