Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Αν και η εκκίνηση του μαραθωνίου μετατέθηκε για δύο μέρες αργότερα, στο Fountain η ημερομηνία εκκίνησης είναι αύριο. Επίσης υπάρχουν και δύο σελίδες που λόγω λάθους έχουν ρυθμιστεί για τις 4 Αυγούστου ως ημερομηνία λήξης. Αν είναι να ξεκινήσει αύριο ή την Δευτέρα, καλό είναι να ρυθμιστεί αναλόγως το Fountain.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια, ναι, βλέπω τον χαμό. Μικρό το κακό, αρκεί που είναι η ημ/νία λήξης σωστή, αλλά αφού έτσι κι αλλιώς έχει γίνει χαμός με τους τριπλότυπους μαραθώνιους, φτιάξε ένα νέο με σωστές ημερομηνίες και σωστό όνομα (WikiGap μια λέξη) και ειδοποίησε τον Le Loy να διαγράψει τους άλλους τρεις.

Βάλε και πληροφορίες στην κεντρική σελίδα και για το διεθνές challenge και αυτή τη λίστα.

Επίσης, όπως πρότεινες εδώ, τελικά θα βάλουμε στη λίστα για το event στο ΑΠΘ και γενικά θέματα για τη γυναίκα και την ισότητα, εκτός από βιογραφίες.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Ειδοποίησα τον Le Loy, δεν με αφήνει να δημιουργήσω δύο σελίδες με τον ίδιο τίτλο και γι'αυτό τον ενημέρωσα με πλήρη ανάλυση. Γι'αυτό πρώτα θα πρέπει να διαγραφούν οι τρεις σελίδες για να το φτιάξω.

Θα βάλω τα στοιχεία και θα προσθέσω τα επιπλέον λήμματα για τον διαγωνισμό. Ωραία, χαίρομαι για την απόφαση -είναι σημαντικά λήμματα για την πληρέστερη κατανόηση επίκαιρων θεμάτων-, το μόνο που θα ζητήσω από εσένα και τους άλλους συνδιοργανωτές είναι να βοηθήσετε στο να στήσουμε τον κατάλογο προκειμένου να έχει περίπου 200 λήμματα, για να έχουμε καλή βάση για τους συμμετέχοντες. Άλλη μια ιδέα θα ήταν να προσθέσετε μια τρίτη θεματική ενότητα, τις ελληνίδες και κύπριες γυναίκες, αλλά εδώ υπάρχει και το ποιοτικό ζήτημα.

Και κάτι τελευταίο: Πότε θα λάβουμε τον σύνδεσμο για την μεθαυριανή συνάντηση της κοινότητας;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Το αίτημα διεκπεραιώθηκε και πλέον ο σύνδεσμος του διαγωνισμού είναι κατεχωρημένος με σωστές ημερομηνίες. Η ώρα εκκίνησης ορίστηκε στις 22:00 ώρα Γκρίνουιτς της 7ης Μαρτίου, για να μπορούν να καταχωρηθούν και τα λήμματα που θα γραφτούν στις 8 Μαρτίου (ώρα Ελλάδας). Επειδή συχνά στους επιτυχημένους διαγωνισμούς βλέπουμε κάποια πρώτα λήμματα να γράφονται με το που πάει μεσάνυχτα και μέχρι τις 2 π.μ., αυτή την μικρή αλλαγή την έκανα για να πιάσει και αυτά τα λήμματα το σύστημα. Ακόμη τα κουτιά αποδοχής μεταφράστηκαν στα ελληνικά. Θα προσθέσω τα λήμματα που είπες στον κατάλογο, και θα συνεχίσει το στήσιμο. Τα λέμε αύριο στην συνάντηση.

Απαντήστε στο "WikiGap"