Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Πως μπορώ να προσθέσω τις θεατρικές παραστάσεις στα λήμματα των ηθοποιών με τον τρόπο που είναι γραμμένα, π.χ. στο λήμμα Μπάμπης Γιωτόπουλος,μπορείς να μου δείξεις, σε παρακαλώ; Θέλω να κάνω το ίδιο για τα θεατρικά έργα των Ρέππα - Παπαθανασίου.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι περασμένα και τα δεδομένα στα Wikidata, για κάθε θεατρικό έργο (και για σειρά, ταινία, κλπ). Με πρόχειρο ερώτημα π.χ. για το σε ποια έργα ήταν σκηνοθέτες οι Ρέππας+Παπαθανασίου έχουμε μόλις τρεις ταινίες και ένα μιούζικαλ. Για να μπορούν να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα θα πρέπει να υπάρχουν τα αντικείμενα για τις παραστάσεις, με ιδιότητες τους σκηνοθέτες και περασμένα τα υπόλοιπα στοιχεία.

Αν ετοιμάσεις ήδη ένα πίνακα ή λογιστικό φύλο με αυτά, μπορώ να δείξω έναν (σχετικά) εύκολο τρόπο να περάσουν και μαζικά.

Το ερώτημα «σε τι με βοηθάει να έχουμε τον πίνακα από τα Wikidata αντί απλά στο λήμμα» είναι ότι με περασμένα τα πάντα στα Wikidata, αν ήθελες παρόμοιες λίστες για τους ηθοποιούς, σκηνογράφους, κλπ, απλά θα χρειαζόταν ένα νέο ερώτημα χωρίς να ξαναπεραστούν τα στοιχεία (όπως ήδη γίνεται σε αυτά).

Στο συγκεκριμένο θέμα, την πολύ εντυπωσιακή αυτή δουλειά έχει κάνει ο Katikei.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

μπελαλίδικη δουλειά, ευχαριστώ πάντως

Απαντήστε στο "Παραστασιογραφία"