Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Έχοντας βρει πληροφορίες και πηγές που να τεκμηριώνουν πλήρως το περιεχόμενο του λήμματος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι εγκυκλοπαιδικό. Και επίσης αναρωτιέμαι πως το Μουσικό Σχολείο της Παλλήνης που έχει ακριβώς την ίδια θεματολογία είναι εγκυκλοπαιδικό, ενώ το Μουσικό Σχολείο Ιλίου δεν είναι; Και όμως το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης δεν έχει επαρκείς πηγές. Έτσι, ή θα ανακαλέσετε την πρόσθεση ταχείας διαγραφής στο λήμμα Μουσικό Σχολείο Ιλίου ή θα διαγραφεί και του λήμμα του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης!

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το να φέρνετε ως παράδειγμα άλλο λήμμα σε μία λογική του τύπου "αν όχι αυτό, τότε όχι και το άλλο" είναι παντελώς λάθος και αντίθετο με τις αρχές εγκυκλοπαιδικότητας του εγχειρήματος. Παρομοίως και ο επιθετικός (;) τόνος που χρησιμοποιείτε στο μήνυμά σας, ο οποίος επίσης δεν είναι αποδεκτός. Το λήμμα το οποίο δημιουργήσατε (και συνεχώς διαγράφεται ως μη εγκυκλοπαιδικό κι εσείς επιμένετε να το δημιουργείτε εκ νέου) δεν είναι εγκυκλοπαιδικό και αυτό έχει αποδειχτεί πάμπολλες φορές. Εάν πραγματικά, λοιπόν, ενδιαφέρεστε για το εγχείρημα και επιθυμείτε να συνεισφέρετε με ειλικρίνεια ακολουθώντας πιστά τις πολιτικές τους, πρώτα θα έπρεπε να θέσετε προς συζήτηση το λήμμα για τυχόν επαναδημιουργία του την οποία θα αποφάσιζε η κοινότητα και μετά θα δημιουργούνταν εκ νέου, όχι το ανάποδο.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό ( με την επαναδημιουργία λήμματος κατόπιν συζήτησης στη κοινότητα ) γίνεται με όλα; Και κύριοι συνάδελφοι, συγνώμη που πετάχτηκα έτσι.

Τα σέβη μου.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, ναι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, ή τουλάχιστον όχι που να γνωρίζω. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει πως κάτι έχει αλλάξει (προς το καλύτερο εννοείται) συγκριτικά με την πρώτη εκδοχή του λήμματος. Δηλαδή, πως υπάρχουν περισσότερα, πλέον, στοιχεία που να καταδεικνύουν εγκυκλοπαιδικότητα. Αυτά θα πρέπει να παρατεθούν στη συζήτηση/πρόταση επαναδημιουργίας, η κοινότητα θα τα εξετάσει και θα αποφασίσει σχετικά. Έτσι λειτουργεί η διαδικασία. Βεβαίως, εννοείται πως το λήμμα μπορεί να δημιουργηθεί ξανά μόνο αφότου λάβει το οκ από την κοινότητα, διαφορετικά μία πρόταση επαναδημιουργίας δεν θα είχε κάποιο νόημα για ένα λήμμα... που έχει ήδη επαναδημιουργηθεί.

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Λάθος εκλάβατε επιθετικό τόνο. Δεν είχα καθόλου σκοπό την επίθεση προς εσάς. Επίσης, έχει ξανασυζητηθεί η επαναδημιουργία του λήμματος και αναφέρθηκε πως για να δημιουργηθεί ξανά το λήμμα πρέπει να έχει επαρκείς πηγές που να τεκμηριώνουν κατάλληλα το περιεχόμενο. Εγώ βρήκα αυτές τις πηγές και δεν βλέπω τι το μη εγκυκλοπαιδικό κρίνατε εσείς!

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως βρήκατε πηγές, αλλά αντί να θέσετε προς συζήτηση το λήμμα για τυχόν επαναφορά του, πάραυτα προχωρήσατε (μόνος σας) στην επαναδημιουργία του, κρίνοντας (μόνος σας) πως οι πηγές που βρήκατε επαρκούν. Δεδομένου πως βρισκόμαστε σε συλλογικό εγχείρημα, με συγκεκριμένες πολιτικές και διαδικασίες, μεταξύ άλλων και για την επαναφορά/επαναδημιουργία λημμάτων, νομίζω θα πρέπει να αναρωτηθείτε μερικά πράγματα.

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Φυσικά, δεν έχω σκοπό να αντιταχθώ έναντι των πολιτικών, απλά δεν τις γνωρίζω. Που μπορώ να καταθέσω τις προαναφερόμενες πηγές προς αξιολόγηση;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Εδώ το σχετικό απόσπασμα της πολιτικής, το οποίο ουσιαστικά παραπέμπει στην αντίστοιχη αγγλική. Αυτό που θα πρότεινα, καθώς δεν συμβαίνει συχνά να έχουμε παρόμοιες περιπτώσεις, είναι να δημιουργηθεί μία σελίδα Συζήτηση:Μουσικό Σχολείο Ιλίου/Πρόταση επαναδημιουργίας (στα πρότυπα του Συζήτηση:Μουσικό Σχολείο Ιλίου/Πρόταση διαγραφής) και να προστεθεί κάτω κάτω στη σελίδα εδώ, με επιχειρήματα (λόγοι επαναφοράς) και τεκμήρια (πηγές και άλλα).

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Σας είμαι ευγνώμων!

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Μία τελευταία διευκρίνηση. Δεν θα έπρεπε να θέσω προς αξιολόγηση την επαναδημιουργία στην Αγορά και όχι στις σελίδες προς διαγραφή;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Η Αγορά αφορά κατά κύριο λόγο γενικά ζητήματα και όχι συγκεκριμένα. Για παράδειγμα, τυχόν εκλογή διαχειριστή γίνεται σε ξεχωριστή ειδική σελίδα, όπως και οι συζητήσεις διαγραφής ή εκείνες για υποψήφια προβεβλημένα λήμματα, ασχέτως εάν ολόκληρη η κοινότητα είναι ελεύθερη να συμμετάσχει. Από εκεί και πέρα, ασφαλώς κάποιος χρήστης θα μπορούσε να "ενημερώσει" την κοινότητα μέσω της Αγοράς για την συζήτηση που διεξάγεται σε ξεχωριστή σελίδα, προσέχοντας, ωστόσο, να μην ξεπεραστούν τα λεπτά όρια του canvassing (ψηφοθηρία ελληνιστί).

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!