Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Dimitra.Stavridi (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας,

Για τις ανάγκες της εργασίας σε ΜΠΣ δημιούργησα ένα λήμμα για ένα παράδειγμα αστικού κοινού. Γιατί θεωρείται ότι δεν είναι εγκυκλοπεδικό; Αφού η αναφορά μου αφορά ένα παράδειγμα αστικού κοινού και όχι την θεωρία.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)
Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

ΥΓ. Δείτε και αυτή τη συζήτηση, στην οποία μπορείτε να έχετε συμμετοχή. Όσον αφορά το κείμενό σας, αν δεν το έχετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ζητήσετε από το διαχειριστή Καλογερόπουλο να σας στείλει τον κώδικα με μέιλ ή να το βάλει στη Βικιπαίδεια στο πρόχειρό σας, ώστε να το ξανακοιτάξετε.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)
Dimitra.Stavridi (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας. Ξαναέγραψα το λήμμα αξιοποιώντας περισσότερο βιβλιογραφικές αναφορές. Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας. Είχατε βάλει σε λάθος θέση το κείμενό σας και το μετακίνησε στο Χρήστης:Dimitra.Stavridi/πρόχειρο. Ο τίτλος "Αστικά κοινά- Δυο παράδειγμα αστικών κοινών" δείχνει case study και όχι λήμμα κατάλληλο (τουλάχιστον μορφολογικά) για τη Βικιπαίδεια. Επί της ουσίας όμως, ρίχνοντας μια ματιά στο κείμενο αλλά και στο θέμα του, το Campusgarten Grüne Beete, δε δείχνει να έχει αναφορές ικανές, σύμφωνα με την πολιτική της Βικιπαίδειας, για να υπάρξει λήμμα πάνω σε αυτό. Βέβαια, το ευρύτερο ζήτημα των αστικών κοινών στην αρχή του κειμένου είναι εγκυκλοπαιδικό και θα μπορούσε ενδεχομένως να ενσωματωθεί (αυτό μόνο) στο λήμμα Αστικά κοινά. Όσον αφορά το δεύτερο "παράδειγμα, υπάρχει το λήμμα Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου που καλύπτει την περίπτωση.

Dimitra.Stavridi (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ. Θα ενσωματώσω την αρχή του κειμένου στα Αστικά κοινά.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε, επίσης, να εμπλουτίσετε και το λήμμα για το πάρκο στα Εξάρχεια, εφόσον έχετε σχετικό υλικό.