Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Διαγραφή/ Άλέξανδρος Κοψιάλης

9
Way.eXi (συζήτησησυνεισφορές)

Θα σας παρακαλούσα να μου αναφέρετε λόγους για τη διαγραφή πέραν του γενικού και αφηρημένου αιτίου της εγκυκλοπαιδικότητας. Το λήμμα είχε πηγές για όσα αναγράφονταν!

Επίσης δε διέφερε στη φιλοσοφία του και στο περιεχόμενό του από όλα τα λήμματα, που ανήκουν στην ίδια κατηγορία αλλά και σε παρεμφερή τύπου καλλιτέχνες όπως Φουρέιρα

Τέλος αναφέρετε του λόγους που εμπίπτει ως παράδειγμα εγκυκλοπαιδικότητας το λήμμα Φαίη Σκορδά, Άκης Πετρετζίκης και πληθώρα άλλων ίδιου περιεχομένου ενώ το λήμμα Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν πληρούσε τα κριτήρια...

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Έχετε πάρει απαντήσεις στη σελίδα συζήτησης

Way.eXi (συζήτησησυνεισφορές)

Οι απαντήσεις δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τίποτα από τα γραφόμενα!

Κάνετε ενέργειες διαγραφής με αυτοματοποιημένες απαντήσεις και χωρίς καμία τοποθέτηση επί των πράξεών σας!

Παρακαλώ απαντήστε μου σε αυτά που σας αναφέρω!

Apostolos Petros (συζήτησησυνεισφορές)

Πιστεύω αγαπητέ @Way.eXi πως εδώ και εδώ θα βρεις απάντηση στην απορία σου.

Way.eXi (συζήτησησυνεισφορές)

Απάντηση στην απορία μου αγαπητοί μόνο από εσάς μπορεί να δοθεί! Έχουμε ενημερωθεί για τους όρους, απλά δεν ενημερωθήκαμε για τον τρόπο διαχείρισης!

Ερωτώ λοιπόν ξανά, πώς είναι δυνατό λήμματα, όπως Γιώργος Λιάγκας, Σίσσυ Χρηστίδου κλπ να εμπίπτουν στο θέμα ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ενώ το λήμμα Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν εμπίπτει!

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

"Έχουμε ενημερωθεί ... δεν ενημερωθήκαμε ..." ; Δηλαδή ; είστε πολλοί πίσω από αυτόν το λογαριασμό ή είστε ομάδα πολλών λογαριασμών που δημιουργείτε (με συνεννόηση ;) λήμματα για διάφορα πρόσωπα ;

Way.eXi (συζήτησησυνεισφορές)

Ήταν ειρωνικός ο πληθυντικός αγαπητέ διότι αντί για βοήθεια άρχισα να λαμβάνω αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε πολύ λογικά ερωτήματα!

Apostolos Petros (συζήτησησυνεισφορές)

Γενικώς, οι περισσότεροι Έλληνες YouTubers δεν θεωρούνται αξιοσημείωτα πρόσωπα και αυτό γιατί δεν είναι ευρέως γνωστοί για κάποιο κατόρθωμα φερειπείν. Το μόνο που τους κάνει γνωστούς είναι τα βίντεό τους στο YouTube (και άλλα Social Media) και (συνήθως) δεν υπάρχουν αναφορές για αυτούς σε μη κουτσομπολίστικες πηγές. Το ίδιο ισχύει και για άλλους (π.χ. Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Αλέξανδρος Τσουβέλας κτλπ). Από την άλλη το λήμμα PewDiePie θεωρείται εγκυκλοπαιδικό λόγω του ότι ο Pewdiepie είναι διάσημος (και όχι απλά "γνωστός" εφόσον είναι γνωστός σε περισσότερες από μία χώρες και έχει τόσα αναγνωρισμένα Awards κτλπ.) Ο Άκης Πετρετζίκης από την άλλη μιας και τον ανέφερες παραπάνω θεωρείται αξιοσημείωτο πρόσωπο καθώς:

  • To 2010 ήταν νικητής του Master Chef
  • Είχε την δική του συμμετοχή (ως μάγειρας) σε επίσης αξιοσημείωτες τηλεοπτικές εκπομπές (Πρωινό mou κτλπ)
  • Όπως θα δεις και στο σχετικό λήμμα «Από το 2014 μέχρι και σήμερα, ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής: Καν’ το όπως ο Άκης (2014-2016), Ιστορίες από την Λίστα (2014-2015), Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-2017), Ready Steady Cook (2016-2017), Kitchen Lab (2017-Μέχρι και σήμερα) και Akis' Food Tour (2020-Μέχρι και σήμερα). Το 2015, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Fresh One Productions, η οποία επισφραγίστηκε με την ανάρτηση ενός βίντεο με συνταγή του Άκη, στο δίκτυο του Food Tube του Τζέιμι Όλιβερ. Από τότε, ο Πετρετζίκης είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου. Από το 2013, ο Πετρετζίκης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Άκης Πετρετζίκης ΜΟΝ ΕΠΕ – μίας εταιρίας η  οποία περιλαμβάνει εκδόσεις περιοδικών και βιβλίων, τηλεοπτικές και ηλεκτρονικές μαγειρικές εκπομπές, χώρους εστίασης και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο πωλούνται οικιακά, κουζινικά και είδη δώρων, σχεδιασμένα από τον ίδιο.».
Way.eXi (συζήτησησυνεισφορές)

Σεβαστό