Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Tatiana - Katerina (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Γεράκι,

σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την ενθάρρυνση.

Στην προσπάθεια να ανεβάσω ένα λήμμα χθες ακολουθώντας συνδέσμους σχετικά με τη σύνταξη και το ανέβασμα αντιμετώπισα δύο θέματα και θα ήθελα τη βοήθειά σου:

Αρχικά δεν μπόρεσα ν' απαλλαγώ από έναν "τίτλο" που δεν έβαλα ποτέ εγώ. Ο τίτλος ήταν "όπως αυτός" και αναφερόταν στον σύνδεσμο που ακολούθησα για τη σύνταξη του λήμματος.

Το δεύτερο θέμα ήταν πως δεν κατάφερα ποτέ ν' ανεβάσω φωτογραφία και δεν κατάλαβα γιατί δεν μου επετράπη. Ήταν φωτογραφία από το αρχείο μου της οποίας έχω τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα...

Εδώ είναι το σχετικό link: Όπως αυτός

Τελικά κατήργησα το περιεχόμενο του λήμματος και, αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό, θα ήθελα να καταργήσουμε και το λήμμα, γιατί στην πραγματικότητα είναι άχρηστο.

Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια και τον χρόνο σου.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα!

Για το πρώτο μην ανησυχείς, το Όπως αυτός είσαι η δέκατη έβδομη που το δημιούργησε κατά λάθος. Έχει επιλυθεί ήδη.

Για να ανεβάσεις φωτογραφία, θα σου επιτραπεί εδώ μετά από 10 επεξεργασίες και 4 ημέρες από την εγγραφή σου, ή εναλλακτικά μπορείς να ανεβάσεις στο Wikimedia Commons και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν να την είχες ανεβάσει εδώ ή κατά την διάρκεια επεξεργασίας μιας σελίδας με τον οπτικό επεξεργαστή μπορείς πατώντας στο να εισαγάγεις μια εικόνα να την ανεβάσεις μέσα από τον ίδιο διάλογο (Βοήθεια:VisualEditor#Επεξεργασία_εικόνων_και_άλλων_αρχείων_πολυμέσων).

Tatiana - Katerina (συζήτησησυνεισφορές)

Πόσο να σ' ευχαριστήσω; :-)

Απαντήστε στο "μπέρδεμα..."