Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Είχα κάνει μια μεγάλη μετάφραση του λήμματος Ornithology από τα αγγλικά στα ελληνικά, και φαίνεται πως έκαναν κάποια αναβάθμιση στο tool και έχει χαθεί. Μου λέει ότι δεν μπορεί να φορτωθεί η μετάφραση. Χάθηκε εντελώς; Υπάρχει τρόπος να δούμε εάν έχει αποθηκευτεί κάπου;-~~~

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Χμμ... Βλέπω το ξεκίνησες το 2018! Κανονικά θα σου έλεγε ότι απορρίφθηκε επειδή το άφησες πολύ καιρό (για να είναι ελεύθερο να το μεταφράσει κάποιος άλλος). Πάντως έχουν κάνει κάποιες αναβαθμίσεις από τότε. Πήγαινε στο https://people.wikimedia.org/~santhosh/translation.html και συμπλήρωσε τα στοιχεία στην πρώτη γραμμή και Find. Το translation id θα το βρει μόνο του. Στην καρτέλα "translation" θα δεις κομμάτια της μετάφρασής σου. Παλιά σου έδινε και τον κώδικα στην τέταρτη καρτέλα, αλλά τώρα βλέπω ότι δεν το κάνει - προφανώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ, αλλά πού βρίσκω το translation id; Προς το παρόν δεν εμφανίζεται ούτε σε αυτές που έκανα, ούτε σε αυτές που είναι σε εξέλιξη. Επίσης δεν με αφήνει να την ξεκινήσω από την αρχή, γιατί πάει να βρει την αποθηκευμένη μάλλον και μου βγάζει μήνυμα "το άρθρο ornithology δεν βρέθηκε στην αγγλική βικιπαίδεια".

Το βρήκα, και μου έβγαλε και τα μεταφρασμένα αποσπάσματα που λες. Υπάρχει εργαλείο να το δημοσιεύσω, ή μόνο copy/paste;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Μόνο copy&paste.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Κάνε μου σε παρακαλώ τουλάχιστον εισαγωγή του ιστορικού από την αγγλική. Ευχαριστώ

Απαντήστε στο "Πρόβλημα με το εργαλείο μετάφρασης"