Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Achilles V (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα,

σε κείμενο που ήδη έχω δημοσιεύσει στα Ελληνικά με τίτλο "Κοινωνική και Επαγγελματική Επανένταξη αποφυλακισμένων" προσέθεσα την αγγλική του έκδοση (δεν είναι και το πιο εύχρηστο το wikipedia στην προσθήκη κειμένου), στη λογική ότι πολλοί ωφελούμενοι δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι ούτε με τα ελληνικά ούτε με αγγλικά άλλα συνδυάζουν και τα δύο ταυτόχρονα, ειδικά οι αλλοδαποί. Ποια λοιπόν η λογική της διαγραφής κειμένου από μεριάς σας και πως μπορώ να το προσθέσω το αγγλικό χωρίς να παραβαίνω κανόνες του wikipedia;

Ευχαριστώ!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
Achilles V (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα,

επειδή είναι ειδική περίπτωση η προσπάθεια που κάνουμε ως Σχολείο και έχει νόημα και κόπο η προσπάθεια αυτή, θα θέλαμε μια επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνική κατά προτίμηση) ώστε να μας εξηγείσετε και να μας προτείνετε τρόπους να δημοσιευθεί το κείμενο, σεβόμενοι από μεριάς μας τους στοιχειώδεις κανόνες του Wiki. Εάν το επιθυμείτε μπορούμε εμείς να σας παρέχουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας (ή όποιο άλλο μέσο επικοινωνίας θεωρείτε χρήσιμο) ώστε να μας καλέσετε εσείς στην περίπτωση που δε θέλετε (δικαίως) να κοινοποιηθεί κάποιο προσωπικό σας στοιχείο.

Αναμένω την ανταπόκρισή σας.

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Για το πώς πρέπει να είναι ένα εγκυκλοπαιδικό λήμμα μπορείτε να δείτε αυτές τις σελίδες:

Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι τα λήμματα της Βικιπαίδειας γράφονται στα ελληνικά και δεν προορίζονται να δίνουν οδηγίες και συμβουλές και δεν πρέπει να έχουν τη μορφή εργασιών, αλλά να περιγράφουν με αξιόπιστες πηγές ένα αντικείμενο, μία έννοια, ένα πρόσωπο, κλπ. Για παράδειγμα από την αγγλική έκδοση δείτε τη δομή του Drug rehabilitation που είναι κάπως παρόμοιο με αυτό που γράφετε.

Achilles V (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ καταρχήν για την άμεση ανταπόκριση.

  1. Εφόσον υπάρχει τρόπος να παραμείνει το ελληνικό κείμενο το οποίο διεγράφει, ώστε να μπορούν ωφελούμενοί μας και λοιπόι σύμβουλοι να πληροφορούν ανθρώπους που τους αφορούν άμεσα τα ζητήματα που πραγματεύεται το κείμενο, θα εκτιμούσα να μου υποδείξετε τον τρόπο (παραπομπές και πηγές υπήρχαν και το περιεχόμενο δεν αφορούσε προσωπικές εκτιμήσεις, αλλά σύνθεση υλικού από φορείς που σχετίζονται με την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη).
  2. Εάν η προσπάθειά μας ως Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, δεν μπορεί να ενταχθεί εδώ γιατί απλά δεν υπάρχει τρόπος να εντάξουμε το υλικό μας συμφωνόντας με τους κανόνες που υποδεικνύει η βικιπαίδεια, και έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, παρακαλώ υποδείξτε μου.
  3. Η λογική μας που δημοσιεύσαμε εδώ την προσπάθειά μας είναι ότι το υλικό μας βασίζεται καί σε ισχύοντες νόμους και κανόνες οι οποίοι ενίοτε αλλάζουν και επομένως επιλέγουμε την βικιπαίδεια αφού μας παρέχει τη δυνατότητα το υλικό μας να επικαιροποιείται από χρήστες της, οι οποίοι είναι παράλληλα και γνώστες του αντικειμένου και των νόμων.
  4. Το αγγλικό κείμενο θα αφαιρεθεί ώστε να δημοσιευτεί στα αγγλικά εφόσον υπάρχει χώρος για αυτό εκεί. Θα εκτιμούσα εάν μου παραθέτατε το λινκ ώστε να μην "χαθώ" αναζητώντας τα βήματα δημοσίευσής του εκεί.

Κάθε περαιτέρω συμβουλής σας μας είναι χρήσιμη ως Σχολείο.


Ευχαριστω και πάλι!