Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Πανδημία του κορονοϊού στην Ιταλία 2020

10
Niki81 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Στο εν λόγω άρθρο πρόσθεσα ένα πίνακα από την Ιταλική wikipedia αλλά δε ξέρω τι πρέπει να αλλάξω ώστε να φαίνεται το όνομα της κάθε περιφέρειας. Μπορείτε να το δείτε λίγο; ευχαριστώ.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Προσπάθησα να το διορθώσω όσο γίνεται, όμως, δυστυχώς φαίνεται πως λείπουν μερικοί κώδικες για τα σημαιάκια... Πάω να τους περάσω...

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Upd: Εντάξει, φαίνεται να φτιάχτηκε.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Για λόγους προσβασιμότητας και προτύπου, δημιούργησα τις ανακατευθύνσεις όπου χρειαζόταν.

Niki81 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο μόνο που θα πρέπει να μπει και το κομμάτι που ήταν από κάτω στο ιταλικό άρθρο που λέει μέχρι ποια μέρα αναφέρονται τα στοιχεία. (είχα ξεχάσει να το μεταφράσω όταν έβαλα αρχικά τον πίνακα).

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το λέει ήδη επάνω στην αρχή του πίνακα. Ελαφρώς πειραγμένο, αλλά αρκετά πιο ευδιάκριτο.

Niki81 (συζήτησησυνεισφορές)

Πάντως κάτω γράφει:

Ενημέρωση Ιταλία: 18:00 της 13ης Μαρτίου 2020.

Ενημέρωση Σαν Μαρίνο: 13 Μαρτίου 2020.

Ενημέρωση Βατικανό: 6 Μαρτίου 2020

Πήγα να το αλλάξω, είδα ότι το χαλούσα και το άφησα ως έχει.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Κακώς φτιάχτηκαν... Ακριβώς επάνω σε αυτό δούλευα (και δουλεύω ακόμη αυτή την στιγμή), ώστε από μόνο του το πρότυπο να κάνει τη δουλειά χωρίς περιττές και άχρηστες ανακατευθύνσεις...

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Πλέον όντως δεν χρειάζονται για το πρότυπο, ωστόσο είναι χρήσιμες για κάποιον που θα το ψάξει με τον λατινικό τίτλο.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

"με τον λατινικό τίτλο" [sic]... δεν καταλαβαίνω γιατί θα ερχόταν κάποιος να αναζητήσει εντός του εγχειρήματος κάτι τέτοιο... και γενικά καλό θα ήταν να σταματήσουμε κάπως τις περιττές και παράλογες ανακατευθύνσεις... τί νόημα έχει να έχουμε μία ανακατεύθυνση του τύπου πχ. Aosta Valley; απάντηση: απολύτως καμία. περιττά πράγματα αυτά. ένα πρόβλημα δεν το λύνεις με έξτρα ανακατευθύνσεις, αλλά αναζητώντας την πηγή του και διορθώνοντας - εκεί - το όποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρχει... και αν εσύ ως χρήστης δεν μπορείς να το λύσεις, ε δεν έγινε και κάτι, πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος, λίγο καλύτερος, ο οποίος θα μπορεί να το λύσει. η παραδοχή του "δεν μπορώ/γνωρίζω να το λύσω", δεν είναι κακή, αλλά, αντίθετα, δείχνει αυτογνωσία και είναι αρετή.