Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, στις σημερινές προσθήκες σημάνσεων του Gerakibot - δυστυχώς - υπάρχει λάθος, καθώς προστίθεται όχι η σήμανση για ανάγκη προσθήκης παραπομπών, αλλά το πρότυπο που "καλεί" και εμφανίζει όσες υπάρχουν, βλ. πχ. εδώ, όπου ο σωστός κώδικας θα έπρεπε να είναι το "χωρίς παραπομπές".

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, το κατάλαβα κάποια στιγμή, τα διορθώνει τώρα. (Πρακτικά, δεν θα εμφάνιζε παραπομπές, αφού στη λίστα του είναι μόνο λήμματα μόνο χωρίς </ref>.

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Δεν μπορεί να προσθέτει και την ημερομηνία ταυτόχρονα; δηλ. {{χωρίς παραπομπές|13|02|2020}}. Το πρότυπο μένει ατελές χωρίς αυτήν.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, μπορεί. Απλώς σκέφτηκα ότι επί της ουσίας τα λήμματα αυτά είναι για πολλά χρόνια σε αυτή την κατάσταση. Αν πιστεύετε ότι έχει νόημα, θα το βάλω στα επόμενα που απομένουν.

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Δίκιο έχεις, απλά ταξινομούνται ορθά στις σχετικές κατηγορίες με αυτόν τον τρόπο;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, όλα τα λήμματα μπαίνουν στην Κατηγορία:Λήμματα που χρειάζονται παραπομπές άσχετα αν έχουν ημερομηνία ή όχι. Αυτά που δεν έχουν μπαίνουν επίσης στην Κατηγορία:Χωρίς πηγές ημέρας. Αυτά που έχουν, στις υποκατηγορίες της Κατηγορία:Λήμματα που χρειάζονται παραπομπές κατά παλαιότητα σήμανσης. Βλέποντας ότι υπάρχουν λήμματα εκεί από το 2009, η ημερομηνία φαίνεται να έχει ελάχιστη σημασία ως προς το πότε θα αποκτήσουν πηγές/παραπομπές.


Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Νέο πρόβλημα: Χθες πέρασα παραπομπές σε μερικά λήμματα (π.χ ), ωστόσο σήμερα το μποτ έβαλε πάλι τη σήμανση (). Να φανταστώ δεν ενημερώθηκε η λίστα του;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, τρέχει με την αρχική λίστα. Έβαλα να κάνει ένα επιπλέον έλεγχο για να μην το ξανακάνει αν τύχει άλλη τέτοια περίπτωση.

Απαντήστε στο "Πρόβλημα με μποτ"