Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Ah3kal.mobile (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδη εχει ηδη βαρυνει το ιστορικο οχρηστης τυπου 94.69.231.212 (συζήτηση  συνεισφορά) μηπως πρεπει να εξεταστει η λυση του κλειδωματος? Απο την αλλη ετσι ξερεις παντα που θα χτυπησει.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρομοίως και με το μπουλντόγκ

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

 Έγινε, τώρα τι αποτέλεσμα θα έχει, anybody's guess...

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Τα σχολεία στην Ελλάδα πότε ανοίγουν ξανά ? 😇

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Πιθανώς να έχουμε μια ύφεση στο τρολάρισμα από την ΙΡ μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, όμως φαίνεται ότι επανήλθε αυτός ο χρήστης με τις σελίδες που δεν βγάζουν νόημα (δες Γιατί μου Φαίνεται ότι η μόνη λύση σου)

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Προσωπικά, δεν περιμένω ακριβώς στις 11/9 (τότε, όντως, αρχίζουν ?) να σταματήσουν αυτού του είδους οι "βανδαλισμοί", αλλά, περισσότερο, να αρχίσει μία σταθερή καμπύλη μείωσής τους, η οποία θα εξελιχθεί στα απολύτως, ήδη, γνωστά στάνταρ δλδ. οι "βανδαλισμοί" κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστές ή οι "βανδαλισμοί" που εκδηλώνονται μετά το τέλος της σχολικής ημέρας, κατά το σύντομο διάστημα ξεκούρασης που μεσολαβεί (?) πριν από τις εξωσχολικές ή άλλες δραστηριότητες που, συνήθως, ακολουθούν... 🤷‍♂️

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι. Ύφεση πιθανώς να ξεκινήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου (νωρίτερο) μιας και στις δύο πρώτες μέρες δεν γίνεται σχεδόν τίποτα ουσιαστικό. Αλλά δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει με τις ίδιες ταχύτητες και στο μάθημα της πληροφορικής επίσης. Τουλάχιστον μπαίνουν διαγωνίσματα προς Νοέμβριο-Δεκέμβριο, ίσως να συμβάλλει στη πτώση.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Ε, δεν του παίρνουν όλα αυτά τόσο πολύ χρόνο για να περιμένουμε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία