Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

AvEditor (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω το πρόχειρο που έχω δημιουργήσει, σε κανονικό νέο λήμμα και να το υποβάλλω ή πρέπει να συνταχθεί από την αρχή? Επίσης, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα όμιλο εταιριών, αρκεί η ιστοσελίδα του ομίλου ως πηγή για τις αναγραφόμενες πληροφορίες ή όχι?


Ευχαριστώ!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα.

  • Δεν υπάρχει η έννοια της "υποβολής" στη Βικιπαίδεια. Άπαξ και το λήμμα μεταφερθεί στο χώρο λημμάτων βρίσκεται άμεσα υπό τον έλεγχο όλων των χρηστών.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο λήμμα (αναζήτηση με τον ακριβή τίτλο και κλικ στο σύνδεσμο δημιουργίας νέου λήμματος) και να αντιγράψετε το περιεχόμενο από το πρόχειρο στο νέο λήμμα.
  • Εναλλακτικά θα πρέπει να περιμένετε δυο ακόμη ημέρες και να μετακινήσετε το πρόχειρο στο χώρο λημμάτων.
  • Όχι, η ιστοσελίδα οποιασδήποτε σχετιζόμενης πηγής, ιδιαίτερα αν είναι η μοναδική πηγή, δεν είναι επαρκής (Βικιπαίδεια:Αξιόπιστες πηγές). Πρέπει επίσης να έχετε υπόψη τη Βικιπαίδεια:Ουδέτερη οπτική γωνία, ΒΠ:ΟΧΙ#ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και οπωσδήποτε Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων. Επίσης σύμφωνα με τους όρους χρήσης θα πρέπει να κοινοποιήσετε την σχέση έργου που έχετε με την εταιρία, π.χ. με ρητή αναφορά στη σελίδα χρήστη σας.


AvEditor (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

χθες δημοσιεύθηκε η σελίδα AVMapGroup (Όμιλος Εταιριών AVMap) η οποία όπως βλέπω διαγράφηκε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Η εταιρία έστειλε σχετικό email όπως προβλέπεται εδώ: Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων/e-mail ιδιοκτήτη.

Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη?

Ευχαριστώ.


AvEditor (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, παρακαλώ ενημερώστε με πότε θα γίνει η επαναφορά της σελίδας. Σχετικό email έχει σταλεί στο Permissions - Wikimedia <permissions-el@wikimedia.org> 28/8/2019.

Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Μετατροπή πρόχειρου σε νέο λήμμα"