Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Lemur12

συζητηση διαγραφης για το πολεοδομικο συγκροτημα Αθηνων

9
Jjik43 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω στην περίπτωση που μένει για καιρό ανοιχτή η συζήτηση τι γινεται. Μπορώ να τροποποιήσω ριζικά το λήμμα; χρειάζεται κάποια διαδικασία;

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, όπως γράφει και η σχετική σήμανση στην αρχή του λήμματος


"Είστε ευπρόσδεκτοι να επεξεργαστείτε τη σελίδα, αλλά παρακαλούμε μη διαγράφετε το περιεχόμενο ή την παρούσα σημείωση, καθώς εξελίσσεται η διαδικασία. "

Μία συζήτηση για διαγραφή μπορεί να κλείσει και χωρίς απόφαση διαγραφής ή διατήρησης, όπως έχει γίνει σε κάποια λήμματα και στο παρελθόν.

Jjik43 (συζήτησησυνεισφορές)

την επεξεργάστηκα χθες μετά και από ερώτηση δυο διαχειριστών (δεν έχω λάβει απάντηση) αλλά αναιρέθηκα από χρήστη με την αιτιολογία ότι δεν μπορείς να την επεξεργαστείς ενώ είναι ανοιχτή η συζήτηση. Θεωρώ πως είναι καλό εφόσον δεν υπάρχει διαφωνία ούτε για την διαγραφή του πολύ κακού αυτού λήμματος να του δώσω μια άλλη μορφή και εννοείτε αν δεν αρέσει θα γίνουν οι ζυμώσεις και θα αλλάξει.

Jjik43 (συζήτησησυνεισφορές)

Θα προσπαθήσω να κάνω τις αλλαγές, στην αρχή θα είναι ένα μικρο αλλά επαληθευσιμο, χωρίς πηγές φαντάσματα λήμμα.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Σταμάτα επιτέλους να παίρνεις σβάρνα τους διαχειριστές και να τους πιέζεις να λάβουν θέση. Αυτό καταντά ψηφοθηρία. Υπάρχει ανοικτή Συζήτηση:Πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών - Πειραιώς/Πρόταση διαγραφής, που στα θέματα του διαλόγου εκεί είναι και η ονομασία του λήμματος. Το να το μετακινήσεις, δηλ. να αλλάξεις ονομασία μονομερώς ενώ το ζήτημα αυτό συζητιέται ακόμα, είναι το λιγότερο "άκομψο", καθόσον δρας παρακάμπτοντας τους χρήστες που συζητούν το θέμα στη σελίδα της πρότασης. Δεν κάνεις απλά μερικές αλλαγές με βάση τεκμηρίωση, προσπαθείς να επιβάλεις ντε φάκτο την άποψή σου για τον τίτλο του λήμματος συνολικά, μονομερώς και μια κι έξω, ενώ υπάρχει ακόμα η ανοιχτή συζήτηση. Καταντά τρολικό.

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Πιστεύω ότι είναι καλό να γίνονται αλλαγές, ειδικά αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση (επαληθευσιμότητα, αξιοπιστία, επιμέλεια, βελτίωση περιεχομένου).

Jjik43 (συζήτησησυνεισφορές)

Ο Chalk19 πάλι έκανε επαναφορά πριν τελειώσω τις αλλαγές καν, σας παρακαλώ ρίξτε μια ματια

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Σταμάτα την ψηφοθηρία. Αν έχεις να πεις κάτι νέο που αφορά το τίτλο του λήμματος, γράψε το επιτέλους στη σελίδα της πρότασης, ώστε να το διαβάσουν και οι υπόλοιποι χρήστες και να λάβουν θέση, να σχολιάσουν κ.λπ. Μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου ενώ τρέχει η συζήτηση, εκτός της συζήτησης, με πλάγια μέσα.

Jjik43 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας παρακαλώ να δείτε το λημμα και την επαληθευσιμότητα των πηγών και την λογική και αυτό που έκανα εγω

Απαντήστε στο "συζητηση διαγραφης για το πολεοδομικο συγκροτημα Αθηνων"