Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

Τέλος

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: ΟΚ
8
El nombre Diablo (συζήτησησυνεισφορές)

Εαν το αφήσεις εγώ τελείωσα με το λήμμα του ΠΑΟ.

Από σένα εξαρτάται.


Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Το αφήνω κανονικά και σου υπόσχομαι ότι θα προσέχω από εδώ και στο εξής τις συνεισφορές σου, ώστε να βρίσκουμε μέση λύση. Δες το σαν προσπάθεια να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

El nombre Diablo (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ. Δεν θα κάνω μαλακίες. Στα αθλητικά ξέρω τα πάντα και το λήμμα του ΠΑΟ είναι τώρα εντάξει. Δεν θα το ξαναπειράξω.

Στον Ολυμπιακό έχουμε εμφύλιο, αλλά να ξέρεις θα είμαι απόλυτα δίκαιος.

Τα πολιτικά δεν με ενδιαφέρουν. Πες στο Cinadon να χρησιμοποιεί ήπιες εκφράσεις και δεν θα τον πειράζω. Στο Άγιο Φως με ενοχλεί η λέξη απάτη. Μπορούσε να πει τέχνασμα.

Δεν είμαι τρελός ρε.

Α στον δικό μας εμφύλιο κάνε πως δε βλέπεις και άφησε το όνομα V/M να ξεχαστεί.

Φιλιά.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ σε όλα. Μπορεί να λήξει ο εμφύλιος εδώ χωρίς να προχωράμε σε προσβολές ή φασαρίες. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα account και παρακαλώ, μη βρίζεις. Εάν δείξεις καλή διάθεση είμαι βέβαιος ότι και ο Cinadon θα σταματήσει να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Μη ξεχνάς, οι αναιρέσεις δεν είναι μέση λύση -- γι'αυτό έχουμε τις συζητήσεις (τις οποίες ομολογώ πως πρέπει να σεβαστώ περισσότερο).

Πήγαινε στο λήμμα του Ολυμπιακού και επεξεργάσου τη παράγραφο για τον Μαρινάκη. Θα προσθέσω/αφαιρέσω πληροφορίες ώστε να γίνει ουδέτερο, δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε. Το εννοώ.

El nombre Diablo (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν με νοιάζει ο Βαγγέλας ρε. Δεξιός είναι. Πιο πολύ λυπάμαι τον Τάκη που τον έχεις ξεσκίσει. Λέει μαλακίες αλλά είναι ψυχούλα. Πίστεψε με.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Μη βρίζεις! Προχώρα σε αλλαγές, αλλά συντονισμένα χωρίς να διαγράφεις. Υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω να τα μορφοποιήσουμε από την αρχή.

El nombre Diablo (συζήτησησυνεισφορές)

Πάω για ύπνο. Αύριο δίνω βαθμολογία σε φοιτητές. Είμαι και μορφωμένος τρομάρα μου. Αν μοιάζεις με τον Chalk19 σου έχω εμπιστοσύνη. Κάνε ότι θες.

Μόνο μη με κοροιδέψεις.

Καλό ξημέρωμα.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

El nombre [del] diablo = 666 !