Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Katikei (συζήτησησυνεισφορές)

Εδώ και λίγες μέρες δοκιμάζω την χρήση του Template:Wikidata list το οποίο ενημερώνεται αυτόματα με το Listeriabot, σε άρθρα της ελληνικής wikipedia. Στα 3 πρώτα άρθρα όλα πήγαν Ο.Κ. Από χθες όμως σε κάθε προσπάθεια μου παίρνω στο Status - Code: assertbotfailed Message: Assertion that the user has the "bot" right failed.....Ομολογώ ότι δεν μου είναι σαφές τι εννοεί αυτό το μήνυμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου πείτε γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα και τι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας


Υ.Γ. Άρθρα στα οποία έχω εφαρμόσει το Wikidata list είναι τα ακόλουθα: [[3]] [[4]] [[5]]

~~~~

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Δεν φαίνεται να είναι τοπικό το πρόβλημα ή να φταίει το ίδιο το Listeria. Μάλλον φταίει το API του MediaWiki. Βλέπω ότι το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται σε όλα τα wiki: https://tools.wmflabs.org/listeria/botstatus.php Γενικά, οι τρεις πρώτες στήλες δεν υπήρχαν προηγουμένως. Είδα την αναφορά σου στο bitbucket, έστειλα και ένα μήνυμα στους developers στο IRC, και στον Magnus. Θέλω να τσεκάρω αν το να δοθεί bot status στο Listeriabot είναι ικανή προσωρινή λύση ή δεν αξίζει. For the record, το Listeriabot ηθελημένα δεν έχει bot status για να φαίνονται οι αλλαγές που κάνει.

Katikei (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@Katikei, η απάντηση του Magnus: "I saw the error and proofed a few things, now it seems to work again, though I don't know why. Let me know if it breaks again".

Μόλις το δοκίμασα για ενημέρωση του Βραβείο Λένιν και δουλεύει.

Katikei (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και στα άρθρα που έχω ενημερώσει. Δουλεύει μια χαρά εδώ και λίγη ώρα

Απαντήστε στο "Χρήση Template:Wikidata list"