Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Είχα κάνει μία σειρά από αναφορές σχετικά με τη δράση του φραγμένου, και αποτελεί άξιο απορίας το πως περιμένει κανείς στο ΣΔ για μία απάντηση από τους διαχειριστές. Ο χρήστης Ωραίος χρειάστηκε τρεις μέρες για να αρχίσει να αναιρεί λήμματα στα οποία συνεισφέρει ο Τζερόνυμο και να τον αποκαλεί μαλάκα, ενώ πριν από αυτό υπό τη μάσκα του οπαδού, προσπαθούσε να πείσει ότι είναι αγνός οπαδός του Ολυμπιακού. Το ίδιο ισχύει για τον Μίλτον76 που είναι πασιφανής μαριονέτα και περιμένει το κατάλληλο παράθυρο. Άλλωστε, ο Ωραίος το έκανε σωστά, καθώς δημιουργήθηκε πριν από ένα μήνα. Είναι δυνατό να φραγούν αμφότεροι και να παρακολουθείτε κάπως πιο στενά τις ενδείξεις; Σε παρακάλεσα στο παρελθόν για να γλυτώνουμε τα χειρότερα. Μπορείς να ανταποκριθείς στο κάλεσμα μου; Ευχαριστώ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Ακριβώς όπως το είπες, καμία φορά χρειάζεται να εκδηλωθεί ένας χρήστης με τα γνωστά αποτελέσματα. Η υποψία, όσο εύλογη και αν είναι και συνήθως είναι, δεν θα πρέπει να είναι από μόνη της δικαιολογία. Για τους λογαριασμούς που ενεργοποιούνται μετά από καιρό το έχει πει και ο ίδιος, αλλά και πάλι πρέπει να εκδηλωθούν.

Και ακόμη: Δεν είναι μόνο ο V/M, είναι ο πρώην Τάκλμαμακάν και ίσως και άλλοι που παρενοχλούν συστηματικά. Στο σημείο που φτάσαμε δεν έχει καμιά σημασία η σωστή απόδοση στο ταμπελάκι που βάζουμε στους φραγμένους

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)