Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Σύνοψη από Kalogeropoulos

Κατηγοριοποίηση

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Αρχικά ευχαριστώ πολύ! Αλλά δεν δουλεύει και πάλι... Μόλις το τοποθέτησα σε μία σελίδα και δεν μπήκε αυτόματα η κατηγορία... Δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να γίνει...

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Ωχ, πράγματι... Υπάρχει τρόπος να δουλέψει;

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας! To "namespace"; Πώς θα άλλαζε αυτό; (Δηλαδή να να "ξεγελάμε το πρότυπο ότι μπαίνει σε "κατηγορία";) (Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός... Απλώς προσπαθώ να μάθω και να επεξεργαστώ τα βασικά σχετικά με αυτά...)

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Εκεί στο "If" προσπάθησα κι εγώ να κάνω κάτι άλλα δεν ξέρω και πολλά, οπότε απλά θα ξεκίναγα τους αυτοσχεδιασμούς (για να μην πω τις βλακείες) και δεν το έκανα. Μπορώ, όντως, να απευθυνθώ και στον P.a.a.. (Μόλις έχω νέα από τον εν λόγω χρήστη θα σας ενημερώσω) (Σχετικά με την ερώτηση, αν κατάλαβα καλά, νομίζω πως όχι)

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Κάθε προσπάθεια βοηθάει στην κατανόηση, συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα βλακείας. Το δεύτερο ερώτημα θα το λύσει νομίζω ο P.a.a

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Φαντάζομαι πως ναι, δοκιμάζοντας αυτές τις "βλακείες" μπορούμε σιγά - σιγά να κατανοήσουμε καλύτερα... Καλώς, εντός της ημέρας θα επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ πολύ έτσι αλλιώς!