Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2 στις 2017-10-18.


MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 14:48, 6 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)
Tomunitq (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. διαγράψατε ένα λήμμα που δημιούργησα πρόσφατα, καθώς και ένα συμπληρωματικό για τη δισκογραφία του. Η πρόφαση ήταν ότι οι παραπομπές μου δεν αποτελούσαν στοιχεία εγκυκλοπαιδικότητας. Οι παραπομπές ήταν συνεντεύξεις και αναφορές του ίδιου του καλλιτέχνη, καθώς και μερικά δελτία τύπου δίσκων του από ιστοσελίδες. Είναι τέτοιο το συγκεκριμένο είδος μουσικής ούτως ή άλλως που ακόμα και στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της οι πηγές είναι συγκεκριμένες.

Αν δείτε άλλα αντίστοιχα λήμματα της ίδιας κατηγορίας είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Και αυτό δεν το αναφέρω για να πω ότι το λήμμα ήταν το μονόφθαλμο μπροστά στα τύφλα, απλά μου κάνει εντύπωση πως το συγκεκριμένο λήμμα έζησε μόνο δύο ώρες και άλλα σε πολύ χειρότερη κατάσταση (και της ίδιας κατηγορίας και οποιασδήποτε) επιβιώνουν μήνες και χρόνια.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)
Dr Moshe (συζήτησησυνεισφορές)

Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να το επισημάνω, αλλά το ανωτέρω όνομα χρήστη παραπέμπει σε αισχρολογία (όπως φαίνεται ξεκάθαρα εδώ) και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική τής ΒΠ. Με στενοχωρεί ιδιαίτερα όταν χρήστες που επιδιώκουν να συνεισφέρουν επιλέγουν χρηστώνυμα που αποσκοπούν στην προσβολή, ενώ θα μπορούσαν ίσως να προσφέρουν. Ευχαριστώ.

Διαγραφή μηνύματος άλλου χρήστη από την δική μου σελίδα συζήτησης

9
Heracletus (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί αφαιρέσατε μήνυμα άλλου χρήστη από την δική μου σελίδα συζήτησης, το οποίο δεν ήταν υβριστικό, και στην οποία συζήτηση δεν αναφερόταν κάτι για εσάς ή κάτι σχετικό με εσάς; Απ'όσο ξέρω, αυτό δεν επιτρέπεται, τουλάχιστον στην αγγλική wikipedia και επίσης, με κάνει να πιστεύω ότι stalkάρετε τον εν λόγω χρήστη.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να σε φράξω για canvassing

Heracletus (συζήτησησυνεισφορές)

Εμένα να φράξεις για canvassing; Εγώ ξεκίνησα την επικοινωνία; Έχεις καμία ιδέα του τι σημαίνει ο όρος; Άμα πιστεύεις ότι έκανε αυτός ο χρήστης κάτι, να πας να τα βρεις μαζί του. Προφανώς, όμως, απλά, ως συνήθως, υπήρξε αυθαιρεσία, καθώς έσβησες το σχόλιο άλλου, ενώ στις παραβάσεις προβλέπονται ποινές και όχι, άιντε, σβήνουμε ό,τι βρούμε.

Επειδή το δίκιο μου δεν θα το βρω και βαριέμαι να μπλέκω, ελπίζω απλά να συγχυστείς, μπας και καταλάβεις.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Canvassing

https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Canvassing

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι ο ορισμός του canvassing αυτό που έγινε στη σελίδα συζήτησής σου και η συμμετοχή σου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ζήτησες τον λόγο. Πιθανολογώ βέβαια ότι είστε το ίδιο άτομο οπότε το αρχειοθετώ στους ανόητους βανδαλισμούς αυτό που γίνεται. Αν διαπιστώσω διαφορετικά, τότε θα πράγματα θα αλλάξουν. Επίσης, τσαμπουκάδες τύπου "ελπίζω να συγχυστείς" στη Βικιπαίδεια και πολύ περισσότερο σε εμένα δεν περνούν.

Heracletus (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να με ενημερώσετε μετά από πόσες ημέρες θα ξέρετε εάν πρόκειται περί μαριονέτας ή όχι, ώστε να αποσύρετε τον χαρακτηρισμό σας; Διαγράφετε τα σχόλια μου, καθώς δεικνύουν την αντίθεση μου προς αυτόν τον χαρακτηρισμό. Έτσι και με λοιδωρείτε προσωπικά και δεν με αφήνετε να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Πρακτικά θεωρείστε από εμένα ύποπτος για χρήση ανώνυμης I.P. ταυτόχρονα με τον λογαριασμό σας προκειμένου να κάνετε canvassing. Η ταυτόχρονη χρήση i.p. και λογαριασμού είναι puppetry. Οπότε παραμένει για εμένα ο προβληματισμός. Θα δούμε στην πορεία του χρόνου αν θα επαναληφθεί αυτό που έγινε στη σελίδα χρήστη σας και επιμόνως δεν αφαιρείτε. Δε χρειάζεται να απαντήσετε και σαφώς δεν είναι λοιδωρία, σάς κατηγορώ ευθέως

Heracletus (συζήτησησυνεισφορές)

Αναφέρεστε στο σχόλιο που προσέθεσε στην σελίδα συζήτησης μου η IP 2a02:587:3802:9a00:7596:2f84:671b:f0be και το διαγράψατε εσείς, ενώ δεν είχατε τέτοιο δικαίωμα. Εκ των υστέρων, έγινε περαιτέρω σχόλιο από την IP 2a02:587:8010:8d00:bde5:fe6b:3171:4777, το οποίο και είναι ακόμα εκεί. Είναι προφανές ότι δεν ξέρω αν οι δύο IPs είναι το ίδιο πρόσωπο και δεν με ενδιαφέρει κιόλας προσωπικά. Εκείνο που όμως με ενδιαφέρει είναι ότι ουδεμία εκ των δύο IPs χρησιμοποιήθηκε από εμένα. Εφόσον με κατηγορείτε και μάλιστα ευθέως, θέλω να ξέρω πόσο θα ήταν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αποδείξετε την κατηγορία ή για να την αποσύρετε.

Και, επιμένω ότι η συμπεριφορά σας δεν αρμόζει σε διαχειριστή. Αυτά που γράφετε και κάνετε από μια θέση εξουσίας, όταν τα γράφουν ή τα κάνουν απλοί χρήστες, υπάρχουν κυρώσεις. Εκτός εάν μου δίνετε και εμένα το δικαίωμα να επιλέξω δύο IPs ή ονόματα χρηστών που έχουν σχολιάσει στη σελίδα συζήτησης σας και να σας κατηγορήσω ευθέως ότι είναι μαριονέτες σας. Αντί να έχετε υποψίες, να βάλετε/βάλουμε ως κοινότητα checkusers στην ελληνική wikipedia, να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Η λογική "έχει καράφλα, άρα είναι ακροδεξιός", "είναι μακρυμάλλης, άρα είναι αριστερός", "φοράει πράσινα παπούτσια, άρα αυτός είναι" είναι παράλογη και καταρρίπτεται με τον Μπαρμπαρούση και τον Λένιν. Παρ'όλ'αυτά, όπως μας έδειξε ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια, είναι μια λογική διαδεδομένη στην Ελλάδα. Το να υποπτεύεστε κάτι, δεν σημαίνει και ότι μπορείτε να με κατηγορείτε δημοσίως χωρίς στοιχεία. Αποδέχεστε ότι κάνετε μια ευθεία κατηγορία και δεν την αποδεικνύετε. Τι περισσότερο χρειάζεται για να είναι προσωπική επίθεση;

Με κατηγορήσατε ότι είμαι μαριονέτα και σας απάντησα ότι αντικρούω αυτόν τον ισχυρισμό, σε σχόλια που διαγράψατε με διαγραφή διαχειριστή. Σας ξανα-απάντησα και έχει μείνει το σχόλιο μου ότι αντικρούω την κατηγορία, και μου απαντήσατε ότι όχι απλά με υποψιάζεστε αλλά ότι ευθέως με κατηγορείτε. Άρα, αξιώνω το δικαίωμα μου να σας ζητήσω να αποδείξετε εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος αυτήν την δημόσια και ευθεία κατηγορία που κάνετε ως διαχειριστής, ή να παραιτηθείτε από διαχειριστής.


Και για να σχολιάσω και το θέμα από το οποίο ξεκινήσε όλο αυτό, άλλαξα το λήμμα "Τεκιρντάγ" σε "Ραιδεστός". ""Τεκιρντάγ"" δίνει περίπου 2.500 αποτελέσματα στο google, ""Τεκίρνταγ"" (που το σχολίασα ως τον ορθό τονισμό) περίπου 6.700, Τέκιρνταγ δίνει κάπου 200 αποτελέσματα, Τεκιρνταγ (άτονο) καμιά 200, ""Ραιδεστός" "Τουρκία" -Τεκίρνταγ -Τεκιρντάγ" (καθότι υπάρχει και η Νέα Ραιδεστός εν Ελλάδι) δίνει 46.800 αποτελέσματα. Ε, τι να λέμε τώρα; Τι να συζητάμε; Ότι στα ελληνικά, την πόλη την λέμε Ραιδεστό; Και πήγατε και το αλλάξατε... Για την Καλλίπολη, έχουμε ""Καλλίπολη" "Τουρκία" -Γκελίμπολου" 86.000 αποτελέσματα, "γκελίμπολου" 14.500 αποτελέσματα, "γκελιμπολού" 327 αποτελέσματα, "γκελιμπόλου" 83 αποτελέσματα, "γκέλιμπολου" 76 αποτελέσματα, "γκελιμπολου" (άτονο) 79 αποτελέσματα. Ε, ναι, προφανώς, δεν είναι ότι έχετε ξεφύγει (ως ελληνική βικιπαίδεια, όχι προσωπικά) και δεν ακολουθείτε την πολιτική για την πιο συνήθη ονομασία ενός άρθρου, αλλά ότι με φώναξε κάποιος άγνωστος και έγινε canvassing.

Το ότι η διαφορά είναι τεράστια, δηλαδή Ραιδεστός - 46.000 αποτελέσματα, Τεκίρνταγ - 7.000 (εξαπλάσια αποτελέσματα η Ραιδεστός), Καλλίπολη - 86.000, Γκελίμπολου - 14.500 (εξαπλάσια αποτελέσματα η Καλλίπολη), δεν αρκεί. Πρέπει να γίνει συζήτηση και να με φωνάξουν. Δεν έχω μάτια.


Αποτελέσματα στο google.com: "Μπίτολα" - 72.500, "Μοναστήρι Βόρεια Μακεδονία -μονή -ναός -μοναχός -Μπίτολα" - 335.000, "Μοναστήρι Σκόπια -μονή -ναός -μοναχός -Μπίτολα" - 381.000. Έλα, μωρέ, τι έγινε, επειδή βγάζει τα τετραπλάσια αποτελέσματα για Μοναστήρι, επειδή υπάρχει οδός Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, που οδηγούσε στο Μοναστήρι, πριν υπάρξουν εθνικές οδοί κ.τ.λ. (όπως η οδός Λαγκαδά πάει στον Λαγκαδά - αλλά, δεν υπάρχει Λαγκαδάς, Λαγκαντίν ή Λαγκαντίνα το λένε οι Σλάβοι (εξού και το Λάγκαντιν), Λαγκαζά οι Τούρκοι). ΟΧΙ, εμείς αποφασίσαμε ότι την πόλη την λένε Μπίτολα, το συζητήσαμε και μεταξύ μας και τέλος. Όποιος διαφωνεί, είναι βαλτός, στημένος και παραβιάζει τους κανόνες.


Θα του σβήνεις και εσύ προσωπικά τα μηνύματα και τέλος. Ε, δεν δουλεύει έτσι. Δεν κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει και άιντα. Είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και 15 χρόνια, όχι γιατί δεν ασχολούνται οι άλλοι ή γιατί είναι όλοι βάνδαλοι, αλλά γιατί φέρεστε έτσι.

Λοιπόν, τέλος, η οδηγία είναι σαφέστατη (Βικιπαίδεια:Γεωγραφικά ονόματα λημμάτων):

Ο τίτλος:

  • Όταν υπάρχει ένα ευρέως αποδεκτό και σύγχρονο ελληνικό όνομα για την τοποθεσία, τότε αυτό χρησιμοποιούμε. Αυτό συνήθως είναι κάποιο τοπικό όνομα, ή ένα από αυτά.
  • Στην περίπτωση που η τοποθεσία δεν υπάρχει σήμερα ή το λήμμα ασχολείται με μια τοποθεσία που σε παλαιότερη εποχή είχε διαφορετικό όνομα, τότε χρησιμοποιούμε την ευρέως αποδεκτή ιστορική ελληνική ονομασία.
  • Αν δεν υπάρχουν τα προαναφερθέντα ελληνικά ονόματα, χρησιμοποιούμε το σύγχρονο επίσημο όνομα σε λήμματα που σχετίζονται με την σύγχρονη εποχή ή χρησιμοποιούμε την αντίστοιχη σύγχρονη ιστορική ονομασία για τα λήμματα που αφορούν τη συγκεκριμένη περίοδο.
  • Στους τίτλους λημμάτων που είναι ανακατευθύνσεις (π.χ. η σελίδα Γιάννενα είναι ανακατεύθυνση στο επίσημο ελληνικό όνομα Ιωάννινα), μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε από τα ισχύοντα ονόματα.

Δεν την τηρείτε, επιβάλλετε την μη τήρηση της, και είστε διαχειριστής. Τι να συζητήσουμε; Το αν ονομασία με εξαπλάσιες αναφορές από την τρέχουσα του άρθρου είναι η ευρέως αποδεκτή στα ελληνικά; Δουλευόμαστε; Άρα, ακόμη μια αυθαιρεσία από εσάς ως διαχειριστή.


Και εδώ μιλάω με στοιχεία, όχι με υποψίες και υποθέσεις. Έβαλα την γνωστή ονομασία της πόλης της Ραιδεστού στα ελληνικά και την γυρίσατε σε Τεκιρντάγ, όντας τόσο σχετικός με την ονομασία, που ούτε καν ξέρατε ότι είναι Τεκίρνταγ στα τούρκικα, με τον τόνο στο "κί". Εσείς, βέβαια, ως διαχειριστής, ε, τα ξέρετε. Ξέρετε ότι είμαι το ίδιο πρόσωπο με κάποιες IPs, ενώ το αρνούμαι, μου σβήνετε τα σχόλια που το αρνούμαι, και σβήνετε και σχόλια άλλων χρηστών από την δική μου σελίδα συζήτησης, γιατί ξέρετε ότι με καλούν όχι να διορθώσω το υπαρκτό πρόβλημα, αλλά να πάρω το μέρος τους. Και όχι μόνο, προφανώς, είμαστε και το ίδιο άτομο ή έστω άτομα που συνεργούμε για να διαμορφώσουμε την κατάσταση. Ε, λοιπόν όχι, εσείς διαμορφώνετε μια κατάσταση που είναι ενάντια στην ανάλογη οδηγία της Βικιπαίδειας και είστε και διαχειριστής. Άρα, σας καλώ να παραιτηθείτε από διαχειριστής.


Δεν μπορώ να θυμηθώ αν σας είχα καλέσει να θέσετε το θέμα σε κάποιον άλλον διαχειριστή για να μεσολαβήσει, καθώς έχετε διαγράψει με διαγραφή διαχειριστή προηγούμενες απαντήσεις μου και δεν μπορώ καν να τις δω. Οπότε θα το θέσω στο σημειωματάριο διαχειριστών. Γι' αυτό το λόγο, και θα αναφέρω ότι προφανώς το "ελπίζω να συγχυστείς" είναι τσαμπουκάς, ενώ το στυλ "σβήνω ό,τι μπορεί να θεωρώ λάθος στη σελίδα συζήτησης σου, χωρίς να με αναφέρει κανείς πουθενά [στο άσχετο, δηλαδή], αλλά μην μου λες κάτι, γιατί θα σε φράξω κιόλας" είναι εντάξει, μια λογική απάντηση, χωρίς ίχνος τσαμπουκά. Επίσης, το να σου γράψει κανείς στον πληθυντικό και να απαντήσεις στον ενικό κάτι του στυλ "θα σ'έφραζα, αλλά είπα να 'μαι καλός" είναι επίσης λογικό.


Επίσης, το να κάνεις αλλαγές στη Βικιπαίδεια όντας αποσυνδεδεμένος, δεν απαγορεύεται, παρά μόνο αν είναι κακοπροαίρετο. Βικιπαίδεια:Μαριονέτα ΑΛΛΑ, αρνούμαι ρητά και κατηγορηματικά ότι έχω μαριονέτες ή ότι είμαι μαριονέτα κάποιου ή ότι έχω κάποια σχέση με τις IPs που σχολίασαν στην σελίδα συζήτησης μου.

Συνεισφορά χωρίς σύνδεση με σκοπό την παραπλάνηση: Η συνεισφορά από πολλαπλές διευθύνσεις IP μπορεί να θεωρηθεί ίδια με την συνεισφορά από πολλαπλούς λογαριασμούς όταν γίνεται παραπλανητικά ή παραβιάζει με άλλο τρόπο τις παραπάνω αρχές.

[Οι αρχές είναι:

  • Η δημιουργία ψευδαίσθησης υποστήριξης:
  • Επεξεργασία χώρων σχετικών με την λειτουργία της Βικιπαίδειας
  • Παράκαμψη πολιτικών ή κυρώσεων
  • Η συνεισφορά στην ίδια σελίδα με πολλαπλούς λογαριασμούς
  • Αποφυγή διερεύνησης
  • Ο "καλός" και ο "κακός" λογαριασμός
  • Εμφάνιση ως ουδέτερου σχολιαστή
  • Ψήφος
  • Αχυράνθρωπος

]

Όταν οι συνεισφέροντες αποσυνδέονται από λάθος, θα πρέπει να το αναφέρουν ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει παρεξήγηση. Σε περίπτωση μιας συζήτησης, η υπογραφή του κειμένου από τον συνδεδεμένο πλέον χρήστη είναι κατάλληλος τρόπος γι' αυτό.


Policy shortcuts

Editing while logged out

See also: Help:Logging in § Editing while logged out

There is no policy against editing the encyclopedia while logged out, per se. This happens for many reasons, including not noticing that the login session had expired, changing computers, going to a Wikipedia page directly from a link, and forgetting passwords. Editors who are not logged in must not actively try to deceive other editors, such as by directly saying that they do not have an account or by using the session for the inappropriate uses of alternate accounts listed earlier in this policy. To protect their privacy, editors who have edited while logged out are never required to connect their usernames to their IP addresses on-wiki.

If you have concerns that an IP editor is actually a user with an account who is editing while logged out in a way that is inappropriate, you can give the IP editor notice of this policy ({{uw-login}} is available for this purpose), and if the behavior continues, you should contact a CheckUser privately and present the evidence to them.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Ποιος στο είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να διαγράψω εμφανές canvassing με στόχο τη δημιουργία εμπρηστικού κλίματος; Τα υπόλοιπα ΄στις σελίδες συζητήσεων των λημμάτων όπου και ανήκουν και όπου πήρες απαντήσεις. Και μια και επικαλείσαι την αγγλική Βικιπαίδεια, ήδη εκεί θα ήσουν ban, όπως και άλλοι στο παρελθόν. Άλλωστε σού έχουν αρνηθεί δις το mediation και είδα και κάτι για χρήση διπλού λογαριασμού ή κάνω λάθος;

Heracletus (συζήτησησυνεισφορές)

Κάνεις λάθος. Στα απάντησα εδώ: Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών#Έντονη διαφωνία με τον χρήστη Kalogeropoulos. Επίσης και για το mediation δεν ξέρεις τι έγινε τελικά. Κάτσε ψάξε να το βρεις. Τώρα, σε ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις στα αγγλικά. Φτιάξε τους δικούς σου κανόνες να χαίρεσαι. Δεν είσαι και ο πρώτος άλλωστε.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, εάν μπορείς σε παρακαλώ να μετακινήσεις το λήμμα Αλζίνγκ στο σωστό τίτλο Αλζένγκ με παράλληλη διαγραφή της (εσφαλμένης και πρόσφατης) ανακατεύθυνσης... Είναι και μερικά άλλα λήμματα που έχουν μπλοκαριστεί έτσι... Άμα τα βρω θα τα βάλω εδώ από κάτω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Φραγή και αφαίρεση πληροφορίας από το λήμμα Athens Voice

1
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Kalogeropoulos (ιστορικό)

{{subst:εγδ|Χρήστης:Γρηγόρης Θεοδωρίδης|Η σελίδα χρήστη δεν είναι λήμμα για τον εαυτό μας}}—~~~~

1
Γρηγόρης Θεοδωρίδης (συζήτησησυνεισφορές)

Στη σελίδα της Προοδευτικής στους αξιοσημείωτους παίκτες αναφέρεται το όνομά μου με κόκκινο.Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε τη σελίδα που διαγράψατε. Λόγω απειρίας έγιναν επανειλημένα λάθη στη δομή και μορφοποίηση τίποτε όμως δεν ήταν ψέμα. Για να βρούμε την τεκμηρίωση που ζητάτε πρέπει να μας ανοίξει το ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ που έγραφε τα πάντα και αυτό δεν ανοίγει. Ο συμπαίκτης μου Γιάννης Μανδρέκας ( και στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και στον ΙΩΝΙΚΟ) παρουσιάζει πολλές πηγές που σ' εμένα χαρακτηρίστηκαν ΑΣΑΦΕΙΣ. Η εφημερίδα ΟΜΑΔΑ σίγουρα γράφει για μένα στη λεζάντα φωτογραφίας που ήμουν αρχηγός. Δεν έχω τρόπο να ξεμπλοκάρω τη σελίδα είναι στο χέρι σας να "τεκμηριόσετε" ό,τι αμφισβητείτε


Okranas (συζήτησησυνεισφορές)

Πρόσεξα ότι διέγραψες το λήμμα ως μη εγκυκλοπαιδικό, ενώ τον περασμένο Αύγουστο το είχες κλειδώσει για να προστατευτεί από βανδαλισμούς. Τι μεσολάβησε από τότε;

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Το συγκεκριμένο λήμμα αποκλείεται. Μήπως το είχα κλειδώσει για να μη γραφτεί ξανά;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Είχε κλειδωθεί λόγω βανδαλισμών με χρήστες να αλλάζουν το περιεχόμενο της σελίδας.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Kalogeropoulos έλεγξε το ιστορικό, αν και δεν έχωάποψη για την εγκυκλοπαιδικότητα του λήμματος, στην μορφή όπως το είχε αναπτύξει ο Okranas όντως το προστάτεψες 8 Αυγούστου 2018. Πιθανώς παρασύρθηκες από τον σημερινό εξωραϊσμό.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Το συγκεκριμένο λήμμα ήταν Ν στις πρόσφατες αλλαγές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ξαναγράφτηκε πρόσφατα με την ευκαιρία της λήξης του κλειδώματος. Άρα ήταν διαγραμμένο. Λάθος;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Είχε διαγραφεί με βανδαλισμούς από κάποιον χρήστη. Και δεν θυμάμαι να είχε μπει ποτέ σήμανση.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρώ τη σχετική συζήτηση αίτημα επαναφοράς. Το λήμμα επαναφέρθηκε για τα καθ υμάς

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Οι βανδαλιστικές επεξεργασίες αναιρέθηκαν.

Remsaz (συζήτησησυνεισφορές)

Για ποιο λόγο βανδαλίζω σελίδες δεν μου λέτε. Τι θα κάνω τώρα εγώ ; Θα σας ρωτάω που θα γράφ ω ;

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί προσθέτεις άλλα αντί άλλων και αφαιρείς τεκμηρίωση. Για αυτό βανδαλίζεις

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Αντικαθεστωτικός (ιστορικό)
NickBlamp (συζήτησησυνεισφορές)

Ποια η γνώμη σου για το λήμμα Channel 9;

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Κύριε Καλογεροπουλε δεν ολοκλήρωσα την σελίδα τώρα τη δημιούργησα, περιμένω απάντηση από την υπεύθυνη του  LibriVox  για την ελληνική γλώσσα ,  είμαι μέλος του  LibriVox .   δεν είχα τα στοιχεία για το σύνολο των ελληνικών βιβλίων  συν τις δικιἐς μου ηχογραφήσεις  στα αρχαία -Περιμένετε λίγο

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί ποιο είναι το πρόβλημα; Βάλτε πηγές και αφαιρέστε το. Σε όλα τα λήμματα το κάνω

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Ωραία !

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Projethomere (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Υποτίθεται ότι η φραγή για τον Projethomere λήγει σήμερα, αν δεν φύγει θα κοινωνήσω αναγκαστικά με τον δικηγόρο μου

https://nsm09.casimages.com/img/2019/11/01//19110102501018848216488422.jpg