Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Μεταλλικές ιδιότητες αέριου Υδρογόνου σε ΚΣ

4
Sotirispap (συζήτησησυνεισφορές)

Για ποιον λόγο προβαίνεις σε διαγράφη του σχολιου μου ως spammy? Η παραπομπή σε σελίδα εφευρέτη που έχει αναπτύξει και παρουσίασει τέτοια εφαρμογή και κατακριθεί θεώρειται spammy?

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Η συζήτηση που σας υποδεικνύεται παρακάτω τα περιέχει όλα πολύ ωραία.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Το λήμμα για τον Π. Ζωγράφο που υπήρχε στη ΒΠ διαγράφηκε πριν έναν χρόνο έπειτα από συζήτηση. Στη συζήτηση υπάρχουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αυτοαναφορικότητα του εν λόγω προσώπου σε σχέση με τα επιτεύγματά του ως "εφευρέτη", καθώς και την έλλειψη έγκυρων, επιστημονικών επιβεβαιεώσεων για τους ισχυρισμούς του.

Sotirispap (συζήτησησυνεισφορές)

Αν είχατε τον Τεσλα μπροστά σας, τα ίδια θα του καταλογιζατε, έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας, ανεξάρτητα τον αριθμό πατεντων που είχε κατοχυρώσει.

Για την αυτοαναφορικότητα, δεν παίρνω θέση, παίρνω θέση στην τεχνική αξιολογηση της εφαρμόγης που έχει αναπτύξει μοναδική στην τεχνική διασπασεως του ύδατος σαν μηχανολόγος μηχανικός ενεργειακής κατευθυνσης.

Ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ναι η πατέντες είναι απτό αποτέλεσμα, και εφόσον μπαίνουμε στην εποχή του υδρόγονου που φέρει την υπόγραφή ΠΖ, θα κριθείται κι εσείς ανάλογα για τον ερασιτεχνισμό σας.