Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, Geraki! Ήθελα να σε ρωτήσω τι γίνεται με το θέμα μου. Μου είχες πως είχες κάποιες δουλειές τότε, και έτσι δεν σε είχα απασχολήσει καθόλου. Αλλά, νομίζω μετά από 3 μήνες (περίπου) είναι μία καλή ευκαιρία να σε ενοχλήσω. Και μάλλον να στο θυμίσω ξανά, χα-χα! Αν, λοιπόν, δεν θυμάσαι, εκείνο που ήθελα ήταν στο πρότυπο του Κινηματογράφου (της επιχείρησης δηλαδή) να αναφέρεται και η επιχείρηση "Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Προσωπικότητες του Κινηματογράφου"... Θυμήθηκες καθόλου τη συζήτησή μας;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Δεν το θυμόμουν :-)

Ξαναδιάβασα τη συζήτηση και προσέγγισα το θέμα, δηλαδή έκανα τις σχετικές επεξεργασίες στα πρότυπα, έτσι ώστε αν στο Πρότυπο:Επιχείρηση Κινηματογράφος συμπληρώσεις πρόσωπο = ναι το εμφανίζει αντίστοιχα ως μέρος της επιχείρησης Βιογραφία και της Προσωπικότητες του Κινηματογράφου. Παράδειγμα: Συζήτηση:Σάρα Πόλσον. Ως κατηγορία μπαίνουν στην Κατηγορία:Λήμματα Επιχείρησης Προσωπικότητες του Κινηματογράφου και τα αντίστοιχα πινακάκια μπορούν να δημιουργούνται με βάση την αποτίμηση που υπάρχει ήδη. Αν μου δώσεις χρόνο, μπορώ να περάσω με bot την παράμετρο σε όλα τα λήμματα που έχουν το Πρότυπο:Επιχείρηση Κινηματογράφος και έχουν infobox προσώπου στο λήμμα.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Με δύο λέξεις: Είσαι φοβερός! Το πρόβλημα λύθηκε και με ταχύτητα (τουλάχιστον από την τελευταία μου επισήμανση, χαχα) Βεβαίως, όσο χρόνο θες. Σίγουρα θα είναι μικρότερος αν κάτσω και το κάνω manual μονάχος μου. (Αν πάλι αργήσεις, κατά το Πάσχα να περιμένεις ένα σχόλιο-υπενθύμιση, έχε τον νου σου, χα-χα)

Απαντήστε στο "Πρότυπο (κινηματογράφος)"