Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον που μου αφαιρεί πληροφορίες

5
Ynguutgvnjj (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σου!!!! Αρχικά θέλω να σου πω ευχαριστώ για το μήνυμα που μου έστειλες.

Θα ήθελα να προχωρισω στο εξής θεμα για το πως μπορείς να με βοηθήσεις να βρω που βρήσκεται η '' Φραγη". Τι πρέπει να πατήσω για να την βρω ;;; Στο ζητάω αύτο διότι σε μια σελίδα που λέγεται ''Κριστίνα Αγκιλέρα'' προσθέτω χρήσιμες πληροφορίες και μου τις αφαιρούν και τώρα βρησκομαι σε φραγη. Αν μπορεις να με βοηθήσεις σε παρακαλώ στείλε μου το μήνυμά σου και βοήθησέμαι. Αν μπορείς προσπάθησε και εσύ να επεξεργαστείς αυτή τη σελίδα που λέγεται '' Κριστίνα Αγκιλέρα''και να προσθέσης χρήσημες πληροφορίες.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!!!!

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Ζητώ συγγνώμη για την επέμβαση. Αλλά όπως θα σου πει και το Geraki, δεν μπορείς να "μπλοκάρεις" κάποιον που σου αφαιρεί πληροφορίες. Και για να τις αφαιρεί θα έχει κάποιο λόγο: μπορεί να είναι αναξιόπιστες, μπορεί να είναι προσωπικές σου απόψεις, μπορεί να είναι αντιγραφή από κάπου... Ψάξε λίγο περαιτέρω για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα λήμματα και τι πληροφορίες μπορούμε να προσθέτουμε, και κανείς δε θα σου αφαιρεί τίποτα. Καλή συνέχεια και συγγνώμη που χώθηκα έτσι στη συζήτηση.

Ynguutgvnjj (συζήτησησυνεισφορές)

Σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου και μην ζητας συγγνωμη που χωθηκες ετσι στην συζητηση ο καθενας απο εμας εχει την δικια του γνωμη δεν υπαρχει προβλημα.

Θελω να πω οτι αυτες οι πληροφοριες που προσθετω δεν ειναι αντιγραφη απο καποιο αλλο λημμα, ουτε δεν φυτρωνουν ετσι απλα απο το μυαλο μου, αλλα ουτε ειναι αναξιοπιστες, τις εχω ψαξει καλα καλα και τις εχω κανει μεταφρασει. Πιστευω πως δεν ειναι κακο να προσθετουμε χρησημες πληροφοριες . Μαλλον τα ατομα τα οποια αφαιρουν αυτες τις πληροφοριες μπορει να μην ξερουν οτι αυτες οι πληροφοριες εχουν να κανουν σχεσει με τον σχετικο καλλητεχνη. '

Ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου και μην λες συγγνωμη σιγα οπως ειπα και πριν ολοι εχουμε δικιες μας γνωμες. Σου ευχομαι επισης καλη συνεχεια

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ynguutgvnjj, κοίταξε απλώς λίγο τις σελίδες βοήθειας και πολιτικής, κυρίως την Επαληθευσιμότητα, Παράθεση πηγών, κλπ.

Όπως βλέπω (και πιθανολογώ) στα γρήγορα, ένα από τα προβλήματα είναι ήταν ότι πρόσθετες τοπικά στοιχεία στο πλαίσιο πληροφοριών το οποίο έτσι κι αλλιώς τραβάει και εμφανίζει στοιχεία από τα Wikidata, αλλά και επίσης το εντελώς άτονο κείμενο και με ορθογραφικά λάθη. Προσπάθησε να γράφεις τουλάχιστον τονισμένα, καθώς το να διορθώνει άλλος το κείμενό σου είναι σαν να το γράφει από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να απευθύνεσαι και να συζητάς από την αρχή και με τον χρήστη με τον οποίο έρχεσαι σε αντιπαράθεση.

Ynguutgvnjj (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Πιστεύω ότι οι πληροφορίες μου μου δώσατε θα μου φανούν χρήσιμες.

Κάτι τελευταίο θα ήθελα να μου πείτε για να με βοηθήσετε, όταν μία σελίδα που θέλω να επεξεργαστώ είναι προστατευμένη εγώ σαν χρήστης τι θα μπορούσα να κάνω;;; Σας το λέω αυτό διότι κάποιοι χρήστες που μου αφαρούν τι πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον σχετικό καλλητέχνη (Κριστίνα Αγκιλέρα σε περίπτωση που θέλετε να το ψάξετε) ή με προχωρούν σε φραγή ή προστατεύουν την σελίδα και δεν σε αφήνουν να προσθέσεις τις πληροφορίες σου.

Τι θα μπορούσα να κάνω, πως θα το αντιμετωπίσω ;;;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον που μου αφαιρεί πληροφορίες"