Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 3

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 3
ΔημιουργόςCyberConnect2
ΕκδότηςBandai Namco Entertainment
ΠλατφόρμαXbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows[1] και Nintendo Switch
Ημ/νία κυκλοφορίας5  Μαρτίου 2013
δεδομένα (π  σ  ε )

Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (ιαπωνικά: NARUTO-ナルト- 疾風伝 ナルティメットストーム3, Χέπμπορν: Naruto Shippūden: Narutimetto Sutōmu 3) είναι ένα 3D βιντεοπαιχνίδι φαντασίας δράσης βασισμένο στο επιτυχημένο manga του Κισιμότο Μασάσι, το Naruto. Κυκλοφόρησε για Xbox 360 και PlayStation 3 στην Αμερική από την Bandai στις 5 Μαρτίου του 2013 ενώ στην Ευρώπη στις 8 Μαρτίου. Στις 18 Απριλίου το παιχνίδι κυκλοφόρησε και στην Ιαπωνία. Το παιχνίδι επανακυκλοφόρησε με τίτλο Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst στις 22 και 24 Οκτωβρίου του 2013 στην Αμερική και στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη κυκλοφόρησε 3 μήνες αργότερα.

Gameplay[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το παιχνίδι διαθέτει 80 χαρακτήρες και μόνο 7 support χαρακτήρες (το Full Burst έχει 81 χαρακτήρες και 7 support χαρακτήρες). Ο τρόπος χειρισμού έχει τροποποιηθεί, με το Awakening, μια κατάσταση όπου ενισχύει τις ικανότητες κάθε χαρακτήρα όταν η μπάρα ζωής τους είναι χαμηλή, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή σε ειδικό αγώνα. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια ο παίκτης μπορεί να επιλέξει και δύο επιπλέον χαρακτήρες ως support, υπάρχουν επίσης και 7 χαρακτήρες που είναι αποκλειστικά και μόνο για support.

Το Story Mode είναι παρόμοιο με το προηγούμενο παιχνίδι το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 καθώς έχει μάχες με αρχηγούς οι οποίες χρειάζονται στρατηγική και quick time events για να επιτευχθούν. Περιλαμβάνει επίσης την «Λειτουργία της Απόλυτης Απόφασης», η οποία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να αλλάξει το αποτέλεσμα των μαχών.

Επίσης το παιχνίδι διαθέτει και mob μάχες όπου ο παίκτης πρέπει να νικήσει έναν αριθμό αντιπάλων που είναι συγκεντρωμένοι μαζί.

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το παιχνίδι παίρνει μέρος αμέσως μετά το κλείσιμο του προηγούμενου και αρχίζει με την επίθεση του Uchiha Sasuke στη συνάντηση κορυφής των 5 Kage με σκοπό να σκοτώσει τον Danzo, ο οποίος πρόσφατα έγινε ο 6ος Hokage του χωριού Konohagakure.

Ανεπίσημο τέλος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καθώς το anime και το manga ακόμα συνέχιζαν, ένα ανεπίσημο τελείωμα δόθηκε στο παιχνίδι. Νικημένοι οι Tobi, Madara και Kabuto υποχωρούν δίνοντας την νίκη στις συμμαχικές δυνάμεις των νίντζα. Αλλά ο Uchiha Sasuke αφήνει πίσω το νεκροταφείο στο βουνό και αναζητά τον Naruto.

Επανακυκλοφορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst είναι η επανακυκλοφορία του πρωτότυπου Storm 3, η οποία περιλαμβάνει ανανεωμένη γραφικά, όλα τα κοστούμια DLC των χαρακτήρων μείον του Naruto (Goku) και της Sakura (Hello Kitty), ένα νέο χαρακτήρα (Kabuto Yakushi Sage Mode), ένα νέο κεφάλαιο στο Story Mode και ένα Challenge, το οποίο αποτελείται από 100 αποστολές. Επίσης καινούργια είναι και η δυνατότητα επιλογής της μοίρας μεταξύ Hero (Ήρωας - εύκολο) και Legend (Θρύλος - δύσκολο).

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. PC.