ELVIAL

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.
Εμπορική επ.ELVIAL S.A.
Τοπική επ.ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε.
ΚλάδοςΔιέλαση Αλουμινίου
ΊδρυσηΚιλκίς, Ελλάδα, 1990
ΈδραΒιομηχανική Περιοχή Παντελεήμονα Κιλκίς, Ελλάδα, Ελλάδα
ΙδιοκτήτηςΔημήτριος Τζίκας
Ιστότοποςwww.elvial.gr

H ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά διέλασης αλουμινίου για περισσότερα από 30 χρόνια, με εξαγωγική δραστηριότητα. Εξειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών προφίλ, συστημάτων πορτών και παραθύρων και γενικών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990, από τον κ. Δημήτρη Τζίκα[1] και τη σύζυγό του Μαρία Τζίκα.

Εγκαταστάσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από το 2005 οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της εταιρείας βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Αγ. Παντελεήμονα, Κιλκίς[2], σε ιδιόκτητη έκταση 111,8 στρεμμάτων, στην οποία έχει ανεγερθεί το βιομηχανοστάσιο ΕΛΒΙΑΛ  Α.Ε.

Οι εγκαταστάσεις της στεγάζουν τη μονάδα παραγωγής η οποία περιλαμβάνει κατασκευή μητρών, διέλαση αλουμινίου, θερμομόνωση, επιφανειακή κατεργασία, κατεργασίες και τις τέσσερις ρομποτικές της αποθήκες.  Επίσης, στην ίδια τοποθεσία, βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία της.

Η εταιρεία το 2022 απέκτησε logistic centre και εκθεσιακό χώρο στον Ασπρόπυργο Αττικής, το ELVIAL Experience Centre.

Το ELVIAL Experience Centre[3] είναι ένα κέντρο αλουμινίου στην Ελλάδα, σχεδιασμένο για διάλογο με τον κατασκευαστικό κλάδο και για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. στην Κεντρική, Νότια και Νησιωτική Ελλάδα.

H ΕΛΒΙΑΛ  Α.Ε. διαθέτει θυγατρική στο Βελιγράδι με το όνομα Elvial DOO Beograd και γραφεία στη Γερμανία με την ονομασία ELVIAL GMBH.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επίσημη ιστοσελίδα της ELVIAL S.A.

Βιωσιμότητα ELVIAL S.A.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]