Χρήστης:Geoandrios/Υποσελίδες

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αρχείο 2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Νικολόπουλος Κώστας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ δείτε τη συζήτηση Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών.--Dipa1965 11:09, 14 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Νομίζω ότι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η Βικιπαίδεια, όπως και κάθε wikipedia, χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή και αυτοσυγκράτηση στην αρχή. Χρειάζονται αρκετές συνεισφορές (και πολλές από αυτές ίσως αναιρεθούν/διορθωθούν, "κατακρεουργηθούν") και πολύ διάβασμα της πολιτικής της, πριν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε άποψη για την απόδοση της γραφειοκρατία της και τα τρωτά της πολιτικής της. Ολοι περάσαμε και περνάμε ακόμη από αυτά και συνέχεια μαθαίνουμε. Και το μόνο σίγουρο που έχω μάθει προσωπικά είναι ότι, αν κάτι έχει βλάψει τις WP είναι η χαλαρότητα στην εφαρμογή των κανόνων τους και η προτεραιότητα στα άρθρα αντί για τις πολιτικές, ακριβώς με τη λογική "καλύτερα να έχω ένα άρθρο για το χ θέμα από το να μην έχω τίποτε". Το 1.000.000 άρθρα (έστω και χαμηλής ποιότητας, με προβλήματα ουδετερότητας, εγκυκλοπαιδικότητας, επαληθευσιμότητας και κοπιράιτ) είναι εντελώς λάθος στόχος, με δεδομένη και την έλλειψη ανθρώπινων πόρων στην ελληνική WP.--Dipa1965 20:47, 14 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Μια και ζήτησες βοήθεια, ρίξε μια ματιά στο λήμμα που έφτιαξες για να δεις πώς μπαίνουν οι σύνδεσμοι. Και κάτι ακόμη: Μη βάζεις συνδέσμους μέσα στο λήμμα για το ίδιο το λήμμα, π.χ. γράφεις "... ο Κώστας Νικολόπουλος..." ενώ το λήμμα έχει τον ίδιο τίτλο - δεν έχει νόημα το λήμμα να παραπέμπει στον εαυτό του. Καλές συνεισφορές. --Ttzavaras 13:17, 15 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Αν και είχα προτείνει ένα άρθρο σου για διαγραφή βλέπω ότι τα πας καλά. Θα ήθελα όμως να σου πω να κάνεις τους εξωτερικούς συνδέσμους κάπως αλλιώς για να είναι σύμφωνοι με τον τρόπο γραφής της βικιπαίδειας. Κοίταξε μερικά άλλα άρθρα για παράδειγμα και θα καταλάβεις. Και πάλι καλή συνέχεια με πολλά, πολλά άρθρα. --Μυρμηγκάκι 13:57, 23 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Μονή Αυγού (Αγίου Δημητρίου)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το κείμενο είναι σχεδόν αντιγραφή από εδώ. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται εκτός και αν εσύ είσαι ο αρχικός συντάκτης του κειμένου. Αν δεν υπάρχει άδεια από τον συντάκτη το κείμενο θα διαγραφή. Περισσότερα εδώ--Egmontaz συζήτηση 13:59, 26 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Βλέπω και άλλα κείμενα που ανεβάζεις έχουν πρόβλημα. Ούτε η συρραφή αυτούσιων κομματιών επιτρέπεται. Μπορεί να είναι απλά πληροφορίες αλλά δεν παύουν να έχουν θεωρητηκά τα πνευματικά δικαιώματα του συντάκτη (για την σύνταξη όχι την πληροφορία) --Egmontaz συζήτηση 14:19, 26 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Έχε υπόψη σου όμως ότι οι αρχικές εκδόσεις θα πρέπει να διαγραφούν καθώς δεν πρέπει να φαίνονται στο ιστορικό. Και προσοχή: Δεν αρκεί μια μικρή αναδιάταξη της πρότασης, πρέπει να γραφτεί κείμενο εντελώς δικό σου εξαρχής (μπορείς να βασιστείς φυσικά οπουδήποτε, αλλα χωρίς αυτούσια μεταγραφή), φιλικά --Egmontaz συζήτηση 15:59, 26 Οκτωβρίου 2009 (UTC)