Χρήστης:ΔιαμαΕ1/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Διαμαντής Παπαντωνίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Διαμαντής Παπαντωνίου πτυχίο ΙΕΚ πληροφορική

Πτυχίο Επάλ πληροφορική

Πτυχίο Επάλ γραφιστική

Ο Διαμαντής Παπαντωνίου είναι ένας Έλληνας Ζωγράφος, Σχεδιαστής, Animatior, Προγραμματιστής, έγινε κύριος γνωστός για την Κατασκευή Ανδροειδή Ρομπότ με Τεχνητή νοημοσύνη την Μηχατρονική και τα Κινούμενα σχέδια.

το Youtube Κανάλι του https://www.youtube.com/c/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85/featured

Η ζωή του[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου το (2000) ζωγράφιζε από την ηλικία τον 6 και λάμβανε μέρος σε εκθέσεις από το (2005). Στην ηλικία τον 13 έκανε τα πρώτα του animation (κινούμενα σχεδία) και τα πρώτα του αυτοσχέδια ψηφιακά εφέ σε βίντεο. Στην ηλικία τον 14 ήταν Προγραμματιστής και σχεδίαζε 3D στο 3DS MAX. στην ηλικία τον 15 δημιουργήστε τα πρώτα του βιντεοπαιχνιδια σε Visial Bacic και Actionscript. Στην ηλικία τον 17 έκανε την πρώτη του έκθεση στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στο Κολωνάκι. και τον έδειξε η Τηλεόραση στης 25/10/18 στο HIGH TV πίρε έπαινο. Επίσης στην ηλικία τον 17 ασχολήθηκε με το θέατρο ως ηθοποιός καθώς πήγαινε στο Θέατρο Περίακτοι και έχει κάνει και 2 παραστάσεις. Στην ηλικία τον 18 δημιούργησε 2 ανθρωπόμορφα ανδροειδές Ρομπότ animatronics.

Κινούμενα σχέδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Η Ζωή της Αθηνάς.

Η Ζωή της Αθηνάς: Σειρά Κινουμένων Σχεδίων του Διαμαντή Παπαντωνίου

Έλα προς τα πάνω: Σειρά Κινουμένων Σχεδίων του Διαμαντή Παπαντωνίου

Ο Άνθρωπος και τα Πόνυ Η Ταινία: Ταινία επιστημονικής φαντασίας Κινουμένων Σχεδίων του Διαμαντή Παπαντωνίου

Βιντεοπαιχνιδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ανδροειδές ρομπότ του Διαμαντή Παπαντωνίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]