Χρήστης:ΔιαμαΕ1/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Διαμαντής Παπαντωνίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Διαμαντής Παπαντωνίου είναι ένας Έλληνας Ζωγράφος, Σχεδιαστής, Animatior, Προγραμματιστής, ράφτης, Εφευρέτης, ασχολήθηκε με την Αλχημεία, και έγινε κύριος γνωστός για την Κατασκευή Βιονικών Ανδροειδή Ρομπότ με Τεχνητή νοημοσύνη την Μηχατρονική και τα Κινούμενα σχέδια.


Η ζωή του[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου το (2000) ζωγράφιζε από την ηλικία τον 6 και λάμβανε μέρος σε εκθέσεις από το (2005). Στην ηλικία τον 8 ήταν μεταλλουργός καθώς είχε το δικό του αυτοσχέδιο χυτήριο και έκανε χύτευση σε Μόλυβδο, Κασσίτερο, και μερικές φορές σε ασήμι. Στην ηλικία τον 13 έκανε τα πρώτα του animation (κινούμενα σχεδία) και τα πρώτα του αυτοσχέδια ψηφιακά εφέ σε βίντεο. Στην ηλικία τον 14 ήταν Προγραμματιστής και δίδασκε σε ένα από τα δυσκολότερα προγράμματα 3D που υπάρχουν το 3DS MAX. στην ηλικία τον 15 δημιουργήστε τα πρώτα του βιντεοπαιχνιδια σε Visial Bacic και Actionscript. Στην ηλικία τον 17 έκανε την πρώτη του έκθεση στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στο Κολωνάκι. και τον έδειξε η Τηλεόραση στης 25/10/18 και συγκεκριμένα στο HIGH TV του έδωσαν συγχαρητήρια βουλευτές κρατών και πίρε έπαινο. Επίσης στην ηλικία τον 17 ασχολήθηκε με το θέατρο ως ηθοποιός καθώς πήγαινε στο Θέατρο Περίακτοι και έχει κάνει και 2 παραστάσεις. Στην ηλικία τον 18 ασχολήθηκε με την νευρολογία την ανατομία και την Ψυχοτρονική Τεχνολογία ένα από αυτά που έκανε ήταν ένα κράνος με ηλεκτρόδια που διαβάζει την σκέψη και την Συχνότητα τον νευρώνων καθώς από την ηλικία τον 17 είχε ασχοληθεί ως Coach Νευρογλωσσικός προγραμματισμός NLP όποτε ήξερε αρκετά πράγματα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και έκανε και αυτοσχέδια Μαγνητική τομογραφία. Στην ηλικία τον 19 και 18 δημιούργησε 2 ανθρωπόμορφα ανδροειδές Ρομπότ animatronics.

Επίσης ξέρει πολύ καλή κρυπτογράφηση καθώς έκανε στεγανογραφία και μίλαγε σε Pigpen cipher από την ηλικία τον 16. επίσης έβαζε κρυπτογράφημενα μηνύματα μέσα σε αρχεία ήχου. Ήταν Αλχημιστής από την ηλικία τον 8 καθώς έκανε αναμίξεις σε μπουκάλια και έβγαζε ζωμούς στραγγίζοντας διάφορα φυτά.

Κινούμενα σχέδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Η Ζωή της Αθηνάς.

Η Ζωή της Αθηνάς.jpg|Σειρά Κινουμένων Σχεδίων του Διαμαντή Παπαντωνίου


Βιντεοπαιχνιδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ανδροειδές ρομπότ του Διαμαντή Παπαντωνίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]