Τέριν Τερέλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Τέριν Τερέλ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση28  Δεκεμβρίου 1985
Νέα Ορλεάνη
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος165 cm Edit this on Wikidata
Βάρος57 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
ΣπουδέςΠανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης
Pope John Paul II High School[1]
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός
μοντέλο
επαγγελματίας παλαιστής[2]
ηθοποιός τηλεόρασης
ηθοποιός ταινιών
κασκαντέρ
Περίοδος ακμής2008 - 2022
Οικογένεια
ΣύζυγοςΝτρου Μάκινταϊρ (2010–2011)
Αξιώματα και βραβεύσεις
ΒραβεύσειςPlayboy Coed of the Month (Μάρτιος 2007)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Τέριν Νικόλ Τερέλ (γεν. 28 Δεκεμβρίου 1985) είναι Αμερικανίδα επαγγελματίας παλαιστής, ηθοποιός, σταντγούμαν και μοντέλο. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης TNA Wrestling, ενώ έγινε γνωστή για το χρόνο της στο WWE.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

WWE (2007-2010)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2007, δοκιμάστηκε απο την μεγάλη εταιρεία πάλης, WWE, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό ανίχνευσης γυναικών παλαιστών. Παρόλο που δεν κέρδισε, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία τον Φεβρουάριο του 2008. Σύντομα, στάλθηκε στο θυγατρικό Florida Championship Wrestling, για να εκπαιδευτεί και άρχισε να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "Τίφανι". Μετά απο λίγους μήνες, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά προγράμματα του WWE.

Την επόμενη χρονιά, βρέθηκε στο εβδομαδιαίο σόου του WWE, το ECW. Εκεί έγινε η βοηθός του γενικού διευθυντή Θίοντορ Λονγκ και έπειτα έγινε η γενική διευθύντρια του σόου. Το 2010, μεταφέρθηκε στο SmackDown και αντιμετώπισε κάποιες απο τις κορυφαίες γυναίκες της εταιρείας. Τον Αύγουστο, το WWE ήρθε σε ρήξη με την Τερέλ, λόγω ενός επεισοδίου εκείνης με τον -τότε- σύζυγο της Ντρου Γκάλογουεϊ. Τον Νοέμβριο, αποδεσμεύτηκε απο το WWE.

TNA Wrestling (2012-σήμερα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αφού έμεινε για δύο χρόνια εκτός πάλης, το καλοκαίρι του 2012 η Τέριν Τερέλ υπέγραψε συμβόλαιο με την ανταγωνιστική εταιρεία πάλης, TNA Wrestling. Σε επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Impact Wrestling, η υπεύθυνη των γυναικών, Μπρουκ Χόγκαν, παρουσίασε την Τέριν Τερέλ ως τη νέα διαιτητή των γυναικείων αγώνων. Τον Μάρτιο του 2013, ξεκίνησε μια κόντρα με την Γκέιλ Κιμ και γι' αυτό άφησε το πόστο του διαιτητή για να παλεύει σε αγώνες. Οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωπες σε έναν βίαιο αγώνα στο Slammiversary, όπου η Τερέλ πήρε τη νίκη.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ανακτήθηκε στις 4  Μαρτίου 2021.
  2. 6093.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]