Συζήτηση χρήστη:Yion

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Yion, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Πηγές[επεξεργασία κώδικα]

Σημαίνουμε τα άρθρα με το πρότυπο {{πηγές}} όταν ένα άρθο δεν παρέχει πηγές. Εσύ είσαι ο δημιουργός του άρθρου και συνεπώς τα γραφόμενα σου έχουν στηριχτεί σε πηγές (τις οποίες καλό θα ήταν να παρθέσεις) αλλιώς αποτελούν πρωτότυπη έρευνα και συνεπώς δεν μπορούν να παραμείνουν.--MARKELLOS30.000 17:29, 12 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Δες το σχόλιο μου παραπάνω σε παρακαλώ.--MARKELLOSΚαλή χρονιά 18:28, 2 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Μετακίνηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Όταν θες να μετακινήσεις ένα άρθρο δεν χρειάζεται να σβήνεις το περιεχόμενο τού και να το ξαναγράφεις σε άλλο άρθρο, μπορείς απλώς να πατήσεις μετακίνηση (μετακ.) στο πάνω μέρος της σελίδας. --Ŧ®øüьℓغ πες το 12:09, 3 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Video[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου. Όχι, δεν απαγορεύεται, όμως αποφεύγεται. Το youtube είναι flash site το οποίο μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να δουν όλοι, κι επιπλέον δίνει χώρο για σχόλια κάτω από κάθε βίντεο, τα οποια μπορεί να είναι ποικίλλου περιεχομένου. Για τους λόγους αυτούς συνήθως αποφεύγεται, εκτός αν είναι κάτι απαραίτητο για το άρθρο, αλλά πάντως δεν απαγορεύεται. Φιλικά Badseed απάντηση 14:04, 29 Ιανουαρίου 2008 (UTC)