Συζήτηση χρήστη:WebOlution

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

WebOlution, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! .--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:49, 24 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Γιατί ενώ ο υπότιτλος ήταν «Γενικές πληροφορίες σχετικά με την βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης» η ιστοσελίδα ήταν εμπορική ιστοσελίδα που αναλάμβανε βελτιστοποίηση, καθιστώντας τον σύνδεσμο διαφημιστικό. Έχετε υπόψη σας ότι τα άρθρα της βικιπαίδειας μπορεί να τα επεξεργαστεί ο καθένας, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 18:42, 29 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Όχι, δεν είναι η ίδια λογική. Η google π.χ. ως εταιρία ή η IBM είναι ούτως η άλλως εγκυκλοπαιδικές και στα άρθρα που τις περιγράφουμε έχουμε το λινκ τους όπως έχουμε σχεδόν πάντα την επίσημη ιστοσελίδα του αντικειμένου του άρθρου που περιγράφουμε. Στο άρθρο για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων έχουν θέση μόνο ιστοσελίδες που έχουν στοιχεία για το αντικείμενο που πραγματεύεται το άρθρο βάσει της οδηγίας που έχουμε και όχι ιστοσελίδες που παρέχουν βελτιστοποίηση ιστοσελίδων. Τέλος δεν τίθεται κανένα ζήτημα ηθικής, η Βικιπαίδεια είναι εγκυκλοπαίδεια χωρίς ηθικές επεκτάσεις. Το μόνο ζήτημα ηθικής που υπάρχει είναι ο σεβασμός των πνευματικών δικαιωμάτων και των αδειών χρήσης. Αν η ιστοσελίδα που προσθέτετε κριθεί ακατάλληλη από την κοινότητα, θα αφαιρεθεί όπως και να χει. (Παρεπιτπώντως την τελευταία φορά έχω την αίσθηση ότι αφαίρεσα άλλη σελίδα.) Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 19:03, 29 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)