Συζήτηση χρήστη:Vasper

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Vasper, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Chrysalifourfour (συζήτηση) 14:12, 22 Απριλίου 2013 (UTC)

Κόμμα πειρατών[επεξεργασία κώδικα]

Ό,τι έχετε να πείτε στη σελίδα συζήτησης διαφορετικά θα πρέπει να το κλειδώσουμε πάλι--The Elder (συζήτηση) 08:04, 9 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Οι προσωπικές εκτιμήσεις δηλαδή πρέπει να μείνουν; Vasper (συζήτηση) 08:07, 9 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Μια ερώτηση μόνο βρε παλικάρι, γιατί ότι και να είσαι και για όποιον και αν δουλεύεις, καταρχήν μου φαίνεσαι συμπαθής. Η ερώτηση είναι: τον μπασκίνα, πως τον ανέχεσαι να λογοκρίνει έτσι; γιατί δεν κάνεις κάτι; Psepsedi (συζήτηση) 09:54, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
Εγώ εργάζομαι. Δεν δουλεύω. Το forum είναι χώρος συζήτησης. Αν δεν μπορείς να κρατήσεις το θέμα, φεύγεις. Θες να πεις κάτι άλλο; Ανοίγεις νέο θέμα. Δεν γ@μ@ς των άλλων. Γιατί δεν "λογοκρίνει" άλλους; Γιατί εσύ δεν συζητάς. Τρολλάρεις. Ε, αν αυτό είναι λογοκρισία τι να σου πω. Διαφωνούμε σε βασικά Ελληνικά. Vasper (συζήτηση) 10:05, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
κάτσε ρε φιλαράκι, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον αρχίζεις να με δουλεύεις. Κατάλαβες τι έκανε ο μπασκίνας; Δεν διέγραψε τα όποια μηνύματά μου έκρινε ότι ήταν offtopic (που δεν ήταν). Διέγραψε από την βάση δεδομένων, ολόκληρο το account μαζί με όλα τα μηνύματα του! Και αυτό το κάνει επανειλημμένα, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι υποστηρίζετε ως πειρατές την "αποτροπή της λογοκρισίας παντού". Πως αυτό συμβιβάζεται με αυτά που κάνει ο μπασκίνας εκεί μέσα, και κυρίως ΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ....η μόνη εξήγησή που μπορώ να δώσω είναι ότι ο μπασκίνας είναι "ανώτερός" σου στην ιεραρχία, οπότε είσαι υποχρεωμένος να μην διαμαρτύρεσαι με αυτά που κάνει....Psepsedi (συζήτηση) 10:24, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
έχω πρόσβαση στην βάση και σε πληροφορώ δεν τα διέγραψε. Όλα είναι στην Χαβούζα. Εσύ δεν την βλέπεις γιατί δεν είσαι μέλος. Η μόνη επέμβαση στην βάση που έχει γίνει είναι από μένα μετά από αίτημα του Krogias να σβηστεί το όνομά του από τα post που έχει κάνει. Vasper (συζήτηση) 10:28, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
Δηλαδή εσύ συμφωνείς με την εξουσία που έχει ο μπασκίνας να στέλνει στην χαβούζα ότι δεν του αρέσει; Δεν σε καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι κάναμε έναν δημόσιο διάλογο, και εσύ απαντούσες αντί να κάνεις αναφορά στους διαχειριστές. Άρα θεωρούσες ότι ο διάλογος, ως ένα σημείο τουλάχιστον, δεν ήταν για την χαβούζα. Πως ανέχεσαι ΑΔΙΑΜΑΡΤΎΡΗΤΑ να έρχεται ο μπασκίνας ξαφνικά και να πετάει στα σκουπίδια ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον διάλογο στο οποίο εσύ συμμετείχες; Δεδομένου μάλιστα και της αρχής που υποστηρίζεις "Αποτροπή της λογοκρισίας παντού" κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο και παράλογο. Δεν δένουν αυτά μεταξύ τους, από όποια σκοπιά και αν τα δεις (εκτός φυσικά από την σκοπιά της "ιεραρχίας" που ανέφερα παραπάνω) Psepsedi (συζήτηση) 10:42, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
Συμφωνώ να υπάρχει moderation. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί στην αρχή. Αυτό εφαρμόζει ο baskin. Το moderation γίνεται για να μπορεί να παρακολουθεί ο άλλος την συζήτηση. Επίσης οι κανόνες του αλλάζουν συνέχεια. Στο liquid υπάρχει τώρα αλλαγή για την Χαβούζα. Εσύ όμως της συζήτησης της αλλάζεις τα φώτα. Θες να συμμετέχεις; Πολύ ωραία. Θες να αλλάζεις λογαριασμούς; Πολύ ωραία. Μη μας γ@μ@ς την συζήτηση όμως. Αυτό δεν το αντέχει κανείς. Στην δημοκρατία, η ελευθερία έχει ένα όριο: Να μην καταπατάς την ελευθερία του άλλου. Vasper (συζήτηση) 11:01, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
Άλλο το moderation κάποιων μηνυμάτων, και άλλο η ολοκληρωτική διαγραφή λογαριασμών! Ξέρεις πολύ καλά ότι στην χαβούζα δεν διατηρούνται τα πάντα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό αποδικνύεται από το γεγονός ότι αρνείστε συγχρονισμό των δεδομένων του φόρουμ με κάποια ανεξάρτητη δημοσιογραφική πηγή. Ξέρεις πολύ καλά ότι κάποια θέματα έχουν διαγραφεί από παντού. Τέλος ξέρεις καλά ότι κανείς δεν συμφώνησε να υπάρχει moderation με την μορφή που ο μπασκίνας το εφαρμόζει. Το αποφασίσατε μόνοι σας, μαζί με όσα μέλη αποδέχτηκαν την πολιτική ξεφτίλα, να χρειάζεται να πληρώνουν για να έχουν δικαίωμα ψήφου σε ιδεολογικά θέματα. Τι συζητάμε τώρα..... Psepsedi (συζήτηση) 12:41, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
Διάβασε τους κανόνες. Αλλιώς δεν συζητάμε. Λες απλά μία άποψη που δεν ακολουθεί τους κανόνες. Vasper (συζήτηση) 10:54, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)