Συζήτηση χρήστη:OliviAnna

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς Ήρθατε!
Μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα πατώντας εδώ.


Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

OliviAnna, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Dada 12:01, 2 Ιουνίου 2006 (UTC)

Άννα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δημιούργησες το άρθρο Άννα (μυθολογία), χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL της Βικιπαίδειας (σχετικά δες εδώ). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και να γράψεις κάτι δικό σου. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:05, 17 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Δυστυχώς η προσθήκη σου στο άρθρο δεν αρκεί. Στην ιστοσελίδα αναγράφεται ευκρινώς "Copyright © 1997-2007 MusicHeaven". Γιατί δεν το ξαναγράφεις από την αρχή; Τότε μπορείς να βάλεις την ιστοσελίδα σαν εξωτερικό σύνδεσμο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:24, 17 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Copyright[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Η άδεια αναδημοσίευσης δεν αρκεί. Πρέπαι τα π. διακαιώματα να απελευθερωθούν με βάση την άδεια GFDL. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να επανεπεξεργαστεί το υλικό. Δηλαδή πρέπει να υπάρξει ρητή διατύπωση από την ιστοσελίδα που να λέει ότι δίνει την άδεια να διακινήθούν υπό την GFDL. Αυτό θα γίνει μέσω της αποστολής μέιλ. στο info-el@wikimedia.org από την ιστοσελίδα- κάτοχο των π. δικαιωμάτων. Αν δε σε διαφώτισα αρκετά άσε αν θέλεις ένα μήνυμα στην Αγορά για να σου εξηγήσει τυχόν λεπτομέρες κάποιος που το κατέχει καλύτερα. Στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:04, 18 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Πρότυπο:Χρήστης Σαλαμίνα[επεξεργασία κώδικα]

Salamis.png Τόπος Διαμονής είναι η Σαλαμίνα.Πρότυπο:Χρήστης Κινηματογράφος[επεξεργασία κώδικα]

Nuvola apps aktion.png Αγαπημένο Θέμα Κινηματογράφος.

Πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

το κοίταξα βιαστικά και νόμισα ότι το χες κάνει από λάθος γιατί δε φαινόταν καλά. Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτό; Αν είναι μπορώ να το επαναφέρω. Φιλικά - Αχρήστης 18:21, 19 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

γεια σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρότυπο {{userbox}} βάζοντας ότι χρώματα θες και γράφοντας τις πληροφορίες "αυτός ο χρήστης..." κλπ με το χέρι. Έχω κάνει κάτι ανάλογο στη σελίδα μου (κώδικας). Μετά θα πρέπει να συμπληρώσεις τις κατηγορίες γλωσσών αποκάτω - Badseed απάντηση 19:14, 19 Νοεμβρίου 2007 (UTC)