Συζήτηση χρήστη:Ntozis

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια χαρά Ntozis. Είμαι δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, δουλεύω στο ραδιόφωνο και σε περιοδικά της πόλης. Έχω χρησιμοποιήσει τη βικιπαιδεία αρκετές φορές και τώρα θα ήθελα να κάνω ένα θέμα σχετικά με τη φιλοσοφία της και την ελληνική έκδοση της. Έχω αφήσει παρόμοια μηνύματα και σε άλλους διαχειριστές. Ελπίζω να τα γράφω στο σωστό μέρος. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου στο sakis_89@hotmail.com . Ευχαριστώ πολύ. --Sak89 08:20, 24 Μαΐου 2007 (UTC)


OK, επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιείται το template {{otheruses}} (Άλλες χρήσης της λέξης), το έχω βάλει για παράδειγμα στην Γη αν και οδηγεί σε μία κενή σελίδα. Αυτό χρησιμοποιείται κυρίως σε περίπτωση που υπάρχει επικρατέστερη χρήση του άρθρου, για τον Άρη μάλλον οι έννοιες είναι ισοδύναμες.

πιστεύω ότι οι περισσότερες μονάδες μέτρησησεις θα έχουν περισσότερο εύχρηστο τίτλο αν έχουν απλό όνομα πχ Βατ ή Κέλβιν και θα αναζητούνται ευκολότερα έτσι --Λύκινος 08:12, 16 Μαρτίου 2006 (UTC)

διαφωνώ, οι περισσότεροι όταν θα αναζητούν Νιούτον θα ψάχνουν την μονάδα μέτρησης. --Λύκινος 08:30, 16 Μαρτίου 2006 (UTC)

Mole[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου. Δεν χρειάζεται διαχειριστής, είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Η άποψή μου για το θέμα είναι στη Συζήτηση:Γραμμομόριο. Φιλικά Badseed απάντηση 08:25, 7 Ιουλίου 2006 (UTC)

Γεια σου Ntozis. Αυτό γίνεται με το κουμπάκι "μετακ."(=μετακίνηση), δίπλα στο κουμπί του ιστορικού. Αυτό μετακινεί ένα άρθρο σε ένα νέο τίτλο. Δηλ. πγαίνοντας στο γραμμομόριο και επιλέγοντας "μετακ." θα σου βγάλει ένα παράθυρο επιλογής του νέου τίτλου. Θα πρότεινα μετακίνηση στον τίτλο "Mole", μιας και οι άλλες λέξεις της αποσαφήνισης δεν χρησιμοποιούνται αυτούσιες στα ελληνικά (οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος σύγχισης). Ο Diderot είχε διαφωνήσει με τη μετακίνηση, αλλά πιστεύω είναι συζητήσιμος:) - Badseed απάντηση 10:06, 21 Ιουλίου 2006 (UTC)

Γεια σου, και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Σου βγάζει ότι ο τίτλος χρησιμοποιείται γιατί στον τίτλο Mole υπάρχει η ανακατεύθυνση που οδηγεί στο γραμμομόριο. Εγώ μπορώ να κάνω αυτή τη μετακίνηση (διαγράφοντας το Mole), αλλά από τη στιγμή που Lucinos kai Diderot έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους, θα προτιμούσα να συζητηθεί λίγο το θέμα πρώτα. Φιλικά Badseed απάντηση 22:15, 28 Ιουλίου 2006 (UTC)

Subtractive color[επεξεργασία κώδικα]

Excellent work on this: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Subtractive_color_mixing.jpg . Do you have an svg version that you could share? Daviddoria 18:28, 28 Ιουνίου 2010 (UTC)