Συζήτηση χρήστη:Mydreamistofly

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Mydreamistofly, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου άρθρου μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες[επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα στο Αμμοδοχείο.
  • Πάτησε στο κουμπί 'Επεξεργασία' σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τρεις περισπωμένες, έτσι: ~~~. Αν βάλεις τέσσερις θα προστεθεί και η ημερομηνία και ώρα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα άρθρα, η συνεισφορά σου σε κάθε άρθρο θα φαίνεται στο ιστορικό του.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ότι απορία έχεις, αν δεν σε καλύψει αυτό μην διστάσεις να απευθυνθείς στην Αγορά της κοινότητας, ή και σε κάποιον προσωπικά.
  • Αν χρειάζεσαι κάποια ιδέα για να ασχοληθείς με κάτι, δες στα προτεινόμενα θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, δες .πως να δημιουργήσεις μια σελίδα

Καλές συνεισφορές!, φιλικά -- Egmontaz συζήτηση 21:57 05 09 2009 (UTC)


Θα συμφωνήσω μαζί σου για το λήμμα "Κώστας Μαρτάκης". Κάνε όποιες παρεμβάσεις χρειάζεται, φέρε το λήμμα "στα ίσα του", όπως πολύ καλά έκανες με τη Χρύσπα, που ήταν σαφώς POV. Καλές συνεισφορές! --Ttzavaras 21:11, 6 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Κιπ Κίνκελ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Κατ' αρχάς καλωσήρθες! Για το άρθρο του Κιπ Κίνκελ αυτή την περίοδο ίσως μου είναι λίγο δύσκολο να βοηθήσω στην επέκταση, μιας και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, για όποια βοήθεια ή απορία έχεις σχετικά με τη Βικιπαίδεια, ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ. Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές!!! --Veron 20:33, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Να 'σαι καλά, τίποτα!
Tip:Συνήθιζε να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης χρηστών, άρθρων ή στην Αγορά. Η συνεισφορά σου φαίνεται μεν στο ιστορικό της σελίδας, αλλά είναι και πιο εύκολο για τον άλλον που το διαβάζει να βλέπει κατευθείαν από ποιον είναι το σχόλιο. Στα κουμπιά της γραμμής εργαλείων μπορείς να το κάνεις με το κουμπί της υπογραφής (νομίζω 10ο στη σειρά), εναλλακτικά με --~~~~ αυτό βάζεις όνομα και ώρα. Την υπογραφή σου μπορείς να την τροποποιήσεις από τις ρυθμίσεις χρήστη σου. --Veron 21:32, 27 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Αλίκη Βουγιουκλάκη[επεξεργασία κώδικα]

Πολύ σωστή η επεξεργασία σου. Καλή συνέχεια.--Dipa1965 21:42, 15 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)

Για την... επιχείρηση σκούπα που ξεκίνησες σε λήμματα της ελληνικής σόουμπιζ.... Θα σου είναι χρήσιμα... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! sus aux faux-nez !!! 00:31, 8 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Πόπη Μαλλιωτάκη[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Επειδή είδα ότι σε ενδιαφέρει και σένα το θέμα... *Συζήτηση:Πόπη Μαλλιωτάκη/Πρόταση διαγραφής Silverblade (συζήτηση) 09:11, 24 Ιουλίου 2014 (UTC)