Συζήτηση χρήστη:Manosdirector

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Manosdirector, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --Diamond συζήτηση 18:33, 1 Οκτωβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Manosdirector καλησπέρα. Το κείμενο στο άρθρο Παπαδάκης Μάνος είναι ευπρόσδεκτο στη σελίδα Χρήστης:Manosdirector, αν είστε το ίδιο πρόσωπο (οι σελίδες χρήστη δεν θεωρούνται μέρος της εγκυκλοπαίδειας). Στο μεταξύ σημειώνω τη σελίδα του άρθρου για διαγραφή. Ρίξε μια ματιά στο Βικιπαίδεια:Τι δεν είναι η Βικιπαίδεια, τμήμα με τίτλο "Αυτοπροβολή". Καλωσήλθες και από μένα και καλές συνεισφορές.--FocalPoint Συζήτηση 21:25, 1 Οκτωβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Καλωσήρθες και από εμένα. Να διευκρινίσω καταρχάς ότι αυτοβιογραφίες δεν υπόκεινται σε γρήγορη διαγραφή. Αν κάποιος φέρει αντιρρήσεις, θα πρέπει να συζητάει πρώτα στην σελίδα του άρθρου ή/και κατόπιν να φέρνει το θέμα στην σελίδα Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή.
Παρ' όλο που μπορεί το οποιοδήποτε σημαντικό πρόσωπο να δημιουργήσει την αυτοβιογραφία του, αυτό δεν ενθαρρύνεται καθόλου. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι αυτοβιογραφίες είναι πολύ δύσκολο να διατηρούν αντικειμενικό ύφος σύμφωνα με τα εγκυκλοπαιδικά κριτήρια. Καλύτερο είναι να περιμένει το άτομο αυτό, ή και να το ζητήσει, να δημιουργηθεί η βιογραφία του από κάποιον άλλον.
Προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι μια από τις λίγες αυτοβιογραφίες με ουδέτερο ύφος μέχρι τώρα. Αυτό που χρειάζεται όμως ακόμα είναι να βρεις πηγές για να υποστηρίξουν τα όσα αναφέρονται (αξιόπιστες και ουδέτερες ιστοσελίδες και βιβλία). --22:39, 1 Οκτωβρίου 2006 (UTC)