Συζήτηση χρήστη:Lgreco~elwiki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Lgreco, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Egmontaz συζήτηση 16:03, 28 Απριλίου 2009 (UTC)

Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στα Ελληνικά[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, αν η μετάφραση είναι δική σου ή κάποιου που να έχει 70 χρόνια που πέθανε είναι καλύτερα να βάλεις το κείμενο στην Βικιθήκη (αδερφικό εγχείρημα της βικιπαίδειας για πρωτογενείς πηγές) και να γράψεις εδώ για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ένα γενικό άρθρο, καλή συνέχεια--Egmontaz συζήτηση 16:03, 28 Απριλίου 2009 (UTC)

ΥΓ. Το ίδιο ισχύει και για το άρθρο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, --Egmontaz συζήτηση 16:04, 28 Απριλίου 2009 (UTC)

Βικιθήκη[επεξεργασία κώδικα]

Αρχικά κινήθηκα προς τη Βικιθήκη. Αλλά βρήκα την οργάνωσή της κάπως counter-intuitive και προτίμησα να καταθέσω τις μεταφράσεις εδώ. Θα ξανακοιτάξω το ζήτημα της Βικιθήκης πάντως σήμερα. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Lgreco (συζήτησησυνεισφορά) .

Ναι αλλά εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για πρωτογενή κείμενα, θα ήταν καλύτερα (και παραπάνω από ευπρόσδεκτο) να γράψεις άρθρα εδώ για το Σύνταγμα και την Διακύρηξη και τα κείμενα να τα βάλεις στην Βικιθήκη (όπως στην αγγλική en:United States Constitution και en:United States Declaration of Independence), φιλικά--Egmontaz συζήτηση 16:20, 28 Απριλίου 2009 (UTC)
Μόλις μετεφερα τη Διακήρυξη. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πώς μπορώ να ανοίξω νέα σελίδα για το Σύνταγμα. Για τη διακήρυξη τα πράγματα ήταν απλά, αλλα για το Σύνταγμα δυσκολεύομαι.
Όπως και στην βικιπαίδεια, βάζεις στην αναζήτηση τον τίτλο που θες, πατάς μετάβαση, και σου βγάζει τον σύνδεσμο, σου βγάζει κάποιο πρόβλημα; Αν ναι δοκίμασε και εδώ --Egmontaz συζήτηση 16:32, 28 Απριλίου 2009 (UTC)
Συγχαρητήρια για τις μεταφράσεις, και την απόφαση να τις διαθέσετε με ελεύθερη άδεια. Για το ζήτημα της gfdl-cc θα πρέπει να περιμένετε λίγο, αυτό τον καιρό γίνεται δημοψήφισμα στα εγχειρήματα για την πιθανότητα να διπλο-αδειοδοτηθούν και με τις δυο άδειες - Badseed απάντηση 04:09, 29 Απριλίου 2009 (UTC)

cc license[επεξεργασία κώδικα]

'Αλλαξα την άδεια της μετάφρασης για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας από by-nc-sa σε απλώς by-sa. --Lgreco67 14:36, 29 Απριλίου 2009 (UTC)

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:55, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:15, 19 Απριλίου 2015 (UTC)