Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση χρήστη:Jimbarteam

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Jimbarteam, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 08:42, 3 Νοεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Καληmέρα. Δημιούργησες το άρθρο Cat Stevens , χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL της Βικιπαίδειας (σχετικά δες εδώ). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και να γράψεις κάτι δικό σου.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-11:43, 3 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι. Μάλιστα χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου. Δημιούργησε το νέο άρθρο υπό τον τίτλο Κατ Στίβενς. Αποφεύγουμε συνήθως τα λατινικά και τις παρενθέσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν πηγή το san simera και αν έχεις και άλλες ακόμη καλύτερα. Καλές συνεισφορές.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-10:44, 3 Νοεμβρίου 2007 (UTC)
Να είσαι προσεκτικός στο διαδίκτυο. Μην αφήνεις προσωπικά στοιχεία, αν θέλεις κάτι ιδιαίτερο μπορείς να μου στείλεις μέιλ εδώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-11:10, 3 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:53, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:13, 19 Απριλίου 2015 (UTC)