Συζήτηση χρήστη:Hrakleitos2289

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Hrakleitos2289, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Καλημέρα διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά τα παραπάνω και μετά γράψε άρθρο. Αυτό για τον Μακρή είναι για διαγραφή θέλει σωστή διαμόρφωση. Επίσης δεν υπογράφουμε στα άρθρα η συνεισφορά του καθενός φαίνεται στο ιστορικό του άρθρου. Μην προσβληθείς με αυτά που σου γράφω κι εγώ Πανάχα είμαι και Πατρινός , απλά εδώ ακολουθούμε κάποιους κανόνες . Αν δυσκολευτής σε κάτι ( αφού πρώτα διαβάσεις παραπάνω τις οδηγίες) μπορείς να ζητήσεςι την βοήθεια την δική μου η κάποιου άλλου χρήστη. Καλή συνέχεια . --✻tony esopi λέγε 11:56, 26 Ιανουαρίου 2008 (UTC)


Καλησπέρα, βλέπω σε "δάγκωσε" ο Τόνυ! Μην ανησυχείς όλοι βοηθάνε! Παρόλα αυτά κι εγώ θέλω να σε ρωτήσω για τη φωτογραφία του Μακρή. Αυτός ο... Λούτσος, μπορεί να μας δώσεις άδεια να τη χρησιμοποιούμε; γιατί τυπικά το ότι τη δημοσίευσε σε σάιτ δε σημαινει ότι δε θα μας κάνει κάποια στιγμή φασαρία. Ευχαριστώ! :) -Αχρήστης 13:13, 26 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Γήπεδο Φώτης Αραβαντινός[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Το άρθρο που δημιούργησες περιέχει αυτούσιες προτάσεις από την ιστοσελίδα http://www.stadia.gr/thyellapatron/thyellapatron-gr.html, γεγονός που δεν επιτρέπεται βάσει της πολιτικής πνευματικών δικαιωμάτων της ΒΠ. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής και να γράψεις ένα δικό σου κείμενο. Φιλικά --Alaniaris 10:16, 27 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Άνοιξε το pm να μιλήσουμε --✻tony esopi λέγε 10:30, 27 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Mazda[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Οι φωτογραφίες όντως είχαν πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων καθώς προέρχονταν από άλλες ιστοσελίδες, το γραφικό δεν έγραφε την πηγή του ώστε να ξέρω αν είσαι εσύ ο δημιουργός του ή προερχόταν από αλλού, οπότε για να είμαστε ασφαλείς το αντικατέστησα. Οι εικόνες που έβαλα δεν είναι δικές μου με την έννοια ότι δεν τις τράβηξα εγώ αλλά προέρχονται από τα Κοινά, ένα αδελφικό εγχείρημα της Βικιπαίδειας όπου επιφορτώνονται πολυμέσα ελεύθερα προς χρήση σε όλα τα εγχειρήματα. Για τη δική σου διευκόλυνση ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα πν. δικαιωμάτων αλλά και των εμπλουτισμό των άρθρων σου μπορείς να ψάχνεις εκεί, υπάρχουν ελεύθερες φωτογραφίες σχεδόν για τα πάντα. Οι φωτογραφίες από τα κοινά δεν χρειάζονται να φορτωθούν εδώ εκ νέου, απλά χρησιμοποιείς το όνομα της εκεί εικόνας που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Φιλικά --Alaniaris 19:18, 24 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Κανένα πρόβλημα, μπορείς να αλλάξεις όποια φωτογραφία θέλεις και σου αρέσει καλύτερα, εγώ ενδεικτικά τις επέλεξα. Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές --Alaniaris 19:51, 24 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Hrakleitos2289, το λήμμα Βασίλειος Ξανθόπουλος που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Xaris333 (συζήτηση) 20:51, 18 Μαρτίου 2014 (UTC)