Συζήτηση χρήστη:Forester~elwiki

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Forester~elwiki, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --ΗΠΣΤΓ 11:41, 19 Νοεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Birdlife International‎[επεξεργασία κώδικα]

Δημιουργήσες το άρθρο, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL της Βικιπαίδειας (σχετικά δες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και να γράψεις κάτι δικό σου.--MARKELLOSΧρόνια πολλά 19:53, 4 Ιανουαρίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα. Δυστυχώς τα πνευματικά δικαιώματα δεν ανήκουν σε εσένα αλλά στην Ορνιθολογική Εταιρεία. Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ξεκάθαρα: «Copyright © 2000-2007 Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία».

Εφόσον όμως έχεις εργασιακή σχέση με την ορνιθολογική μπορείς υποθέτω να τακτοποιήσεις το θέμα ως εξής. Εφόσον ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου επιθυμεί τη δημοσίευσή του στη Βικιπαίδεια υπό την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU οφείλει να ενημερώσει σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο info-el@wikimedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail).

Προσοχή:

  • email πρέπει να έρθει από την ορνιθολογική εταιρεία.
  • το email πρέπει να απελευθερώνει το κείμενο υπό την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, δηλαδή να επιτρέπεται η επεξεργασία του κειμένου και όχι η επαναδημσοίευση.

Λόγω της μικρής έκτασης του κειμένου ωστόσο δική μου πρόταση είναι να γράψεις ένα νέο δικό σου κείμενο με βάση τις πηγές σου.

Για τα πτηνά θέσε το θέμα εδώ.--MARKELLOSΧρόνια πολλά 20:10, 4 Ιανουαρίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:53, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:09, 19 Απριλίου 2015 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ/ή Forester~elwiki, το λήμμα Οικοτοπία που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Λ1/Λ3/Λ5. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Gnslps (συζήτηση) 01:24, 2 Ιουνίου 2020 (UTC)[απάντηση]