Συζήτηση χρήστη:Gnslps

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Karalainza (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Translation request"
Islandos (συζήτησησυνεισφορές)

Εσύ φίλε αν κατάλαβα καλά πρότεινες το θέμα "Νάνσυ Καπετανάκη" ως υποψήφιο για διαγραφή λόγω μικρής σημαντικότητας ? Νομίζω πως είσαι λάθος διότι η συγκεκριμένη ήταν σταρ Ελλάς του 1972, έστω και αν δεν είναι από τις πιο φιρμάτες.

Απαντήστε στο "Νάνσυ Καπετανάκη"
Kalatis (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα υποθετω οτι εσεις αναρτησατε την ετικετα περι συμβατοτητας του λημματος ' Αριστοτέλης Ζερβούδης' με την εγκυκλοπαιδεια. Να σας ενημερωσω οτι δεν υπαρχουν πολλοι Ελληνες ισως και κανενας που να εχουν λαβει την ανωτατη τιμητικη διακριση της Ιταλικης Δημοκρατιας και ταυτοχρονα τιτλο ευγενείας. Συνεπως ειναι αυτονοητο οτι η συνεισφορα τους στην Ελλαδα ειναι ιδιαιτερα σημαντικη. Εξ' αλλου εχουν παρατεθεί ολες οι σχετικες παραπομπες για την επαληθευση. Παρακαλω αφαιρέστε την ετικέτα. Ευχαριστω

Gnslps (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ διαβάστε τα κριτήρια της Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα. Προς το παρόν η ετικέτα δεν θα επιφέρει κάποια αλλαγή στο λήμμα απ όσο αντιλαμβάνομαι, όμως τα κριτήρια δεν πληρουνται καθώς οι πηγές που παραπέμπετε δεν αναφέρουν τον αναφερόμενο στο λήμμα, διαβάστε το Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα. Σας προτείνω να αφαιρέσετε πηγές από blog και ιστολόγια που δεν είναι αξιόπιστα (βλ. Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα#Αξιόπιστες πηγές) και ότι κείμενο δεν επαληθεύεται από πηγή. Θα υπάρξει κοινή συζήτηση για όλους τους χρήστες της κοινότητα για να είναι αντικειμενική η διαδικασία. Ευχαριστώ!Καλή συνέχεια!

Kalatis (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας, ολες οι πηγες εκτός απο μια που αναφερεται σε καθαρα ιστορικο γεγονος (U-557) αναφερουν ξεκαθαρα τον αναφερόμενο στο λήμμα. Επιπλέον μια αναφορα απο blog συνδεεται αμεσα με την παρασημοφορηση του αναφερομενου στο λημμα και επιβεβαιωνεται/διασταυρωνεται απο τις αλλες παραπομπες για το ιδιο θεμα. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Απαντήστε στο "Ετικετα"
ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας. Ο Μπιμπισίδης είναι διεθνής επί σειρά ετών και ως εκ τούτου πληροί τα σχετικά κριτήρια. Επιπρόσθετα, η ενέργειά σας να τοποθετήσετε πινακίδα διαγραφής δίχως να ενημερώσετε το συντάκτη που έχει δημιουργήσει το λήμμα, αντίκειται στις αρχές της ΒΠ. Συνιστώ να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους του εγχειρήματος. Η πινακίδα αφαιρείται και παρακαλώ πολύ να μην επανέλθει. Καλές συνεισφορές,

Gnslps (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε! Όταν προστίθεται ένα πρότυπο δεν επιτρέπεται να διαγράφεται αυθαίρετα από το συντάκτη. Το ότι δεν σας ενημέρωσα αποτελεί λάθος βιασύνης και δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για πρότυπο εγκυκλοπαιδικότητας, οπότε παρακαλώ ανατρέξτε στις οδηγίες. Στις συνεισφορές μου πράττω με καλή πρόθεση και όχι δόλο και θα παρακαλούσα να με αντιμετωπίζεται αναλόγως.Ευχαριστώ!

ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Δε μιλησα για δολο αλλά για αυθαιρετη κινηση. Η εκληνικη βικιπαιδεια πασχει σημαντικα απο λήμματα αθλητισμου και κινήσεις σαν τη δικη σας αποττεπουν και απογοητευουν συντακτες με προθεση συνεισφοράς. Θα σηκωσω το γαντι που πεταξατε και δε θα αφαιρεσω τα προυυπσ αλλά περιμενω άμεσα να επιχειρηματολογησετε στη σελίδα του λημματος σχετικα νε τη μη εγκυκλοπαιδικοτητα του βιογραφουμενου.

Απαντήστε στο "Κυριάκος Μπιμπισίδης"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα