Συζήτηση χρήστη:Enginius1

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Enginius1, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!


Χαίρετε και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σας στο λήμμα του Καπνεργοστασίου. Μερικές παρατηρήσεις. Στη Βικιπαίδεια δεν προσθέτουμε εξωτερικούς συνδέσμους μέσα στο κείμενο όπως κάνατε με τα ονόματα των μηχανικών. Εφόσον πρόκειται για εγκυκλοπαιδικά πρόσωπα καλό είναι να δημιουργηθεί λήμμα για αυτούς. Επίσης στην ενότητα δείτε επίσης παρατίθενται σχετιζόμενοι σύνδεσμοι με το θέμα του λήμματος, οι οποίοι δεν εμφανίζονται εντός του κειμένου που προηγείται. Δεν είναι χώρος για την τοποθέτηση όλων των πιθανών συνδέσμων. Τέλος η αναγραφή πληροφοριών σχετικά με τις γραμμές των λεωφορείων που εξυπηρετούν το κτίριο είναι περιεχόμενο που ανήκει σε οδηγό ή εγχειρίδιο, κάτι που η Βικιπαίδεια δεν είναι. Όσον αφορά τις εικόνες που επιφορτώσατε από το αρχείο ΒΙΔΑ δυστυχώς σύμφωνα με την άδεια που υπάρχει στη σελίδα τους δεν επιτρέπεται η χρήση για εμπορικούς σκοπούς, κάτι που αντιβαίνει τη σχετική αδειοδότηση των Commons. Οι υπόλοιπες από τη Βουλή των Ελλήνων όπως αναφέρεται είναι δεκτές αλλά πάντα με προσοχή. Ευχαριστώ.--Τεχνίτης (ο Βικιπαιδικός) 10:06, 9 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη Βοήθεια σας.Είναι η πρωτη φορά που φτιάχνω λήμμα και προσπαθώ να το φτιάξω όσο καλύτερα μπορώ. Θα προσπαθήσω να επιλύσω όλα αυτά που μου επισημάνατε.
Σας ευχαριστώ Enginius1 (συζήτηση) 10:55, 9 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα το λήμμα Δημόσιο Καπνεργοστάσιο να βρίσκεται και στην αγγλική έκδοση της wikipedia ως Greek Public Tobacco Factory για να μπορούν να το βρίσκουν και να το διαβάζουν οι ξένοι. To έγραψα στα wikicommons αλλα δεν είχε αποτέλεσμα. Θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να δημιουργήσω νέο λήμμα στην αγγλική έκδοση του wikipedia ως Greek Public Tobacco Factory και να μεταφράσω και το περιεχόμενο ή γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο από το λήμμα που ήδη έγραψα.
Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας Enginius1 (συζήτηση) 04:00, 16 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

Επίσης δείτε αυτό για τους συνδέσμους που πρέπει να τοποθετείτε ή όχι (π.χ. χρονολογίες).--Τεχνίτης (ο Βικιπαιδικός) 10:10, 9 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]