Συζήτηση χρήστη:Dimitris1976

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλωσόρισες πάλι. Δε χρειάζεται άδεια για να γίνουν αλλαγές,. Το περιεχόμενο την Βικιπαίδεια μπορεί να αλλάξει κάθε στιγμή από τον καθένα χωρίς προειδοποίηση. Αυτή είναι η βασική αρχή της. Τα κείμενα δεν ανήκουν σε κανένα. Όταν υπάρχει μια διαφωνία, αυτή λύνεται στη σελίδα συζήτησης. Δυστυχώς βλέπω ο στόχος σου πλέον δεν είναι να βρεθεί λύση. --C Messier 15:53, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Επίσης οφείλω να σε ενημερώσω ότι πλησιάζεις το όριο των τριών επαναφορών σε 24 ώρες, το οποίο αν υπερβείς υπάρχει το δικαιώμα να φραγείς. Το όποιο πρόβλημα δες το ήρεμα και πρότεινε μια λύση στη σελίδα συζήτησης. --C Messier 15:57, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Την επομένη που θα προβείς σε χαρακτηρισμούς θα αναγκαστώ να σε φράξω--The Elder (συζήτηση) 15:55, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Θα μπορούσε ίσως ο C Messier να μας ενημερώσει για το επάγγελμά του; Πιστεύω, και είμαι σίγουρος και οι περισσότεροι συνάδελφοι πολιτικοί μηχανικοί, πως αυτός που μπορεί καλύτερα να συνοψίσει τι είναι ο πολιτικός μηχανικός, είναι ένας πολιτικός μηχανικός, και όχι ένας αρθρογράφος της βικιπαιδείας που θυμίζει τον ποιητή Φανφάρα "Πω πω πω πω! Πω πω πω πω!". Για τον λόγο αυτό, και δημιούργησα το λήμμα. Βεβαίως, βλέπω πως εδώ το κάνατε twitter και αναρτούν σαχλαμάρες ανόητοι ξερόλες για τα πάντα δημιουργώντας έναν συνονθύλευμα ασυναρτησιών. Κύριοι βγείτε μια βόλτα έξω, δείτε τι κάνει ένας μηχανικός, και χαρείτε τη ζωή σας. Ως προς το αν θα μου φράξεις, θα μου κλάσεις.

ΟΚ. --The Elder (συζήτηση) 16:15, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)