Συζήτηση χρήστη:Dalaras.com

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Dalaras.com, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Μετονομασία[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα μετονομασία του λογαριασμού σε Dalaras.com. Έβαλα ένα σημείωμα στην σελίδα χρήστη, μπορείς να το αλλάξεις όπως θέλεις, μπορείς και να βάλεις τα ονόματα αυτών που σε βοήθησαν. Μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό τώρα για προσωπική σου χρήση (το παλιό όνομα είναι πλέον ελεύθερο οπότε μπορείς να ξαναγίνεις Maestro. Οι ομαδικοί λογαριασμοί και το να μοιραστούν πολλοί το password δεν είναι καλή ιδέα. Ο λογαριασμός dalaras.com καλό είναι να μην χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο εκτός από συνεισφορές στο Γιώργος Νταλάρας. Ακόμη καλύτερα θα είναι να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου μετά την ολοκλήρωση του άρθρου με τις πληροφορίες που μαζέψατε ομαδικά. Αν κάποιος στο μέλλον βρίσκει επιπλέον πληροφορίες ή θέλει να κάνει αλλαγές καλύτερα να ανοίξει λογαριασμό ώστε να του αποδίδεται ατομικά η συνεισφορά και ο κόπος. — Geraki ΣΜ - 2007-03-14T 17:33Z.

Καλησπέρα, ο σύνδεσμος που βάλατε για την ταυτότητα του Νταλάρα δεν δουλεύει.. Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 16:18, 20 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ. Το διόρθωσα. Απλά το site δεν δίνει την δυνατότητα για απευθείας μεταφορά στα αποτελέσματα της έρευνας. Ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει μόνος του τη φόρμα και να πατήσει το κουμπί "Αναζήτηση".

Hello Dalaras.com,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (συζήτηση) 18:48, 25 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]