Συζήτηση χρήστη:Charischri

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!

Charischri, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 22:57, 9 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Γεωθερμία[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Αν θες τσέκαρε τη συζήτηση Γεωθερμία. Φιλικά.--vanakaris 10:04, 29 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Kαλημέρα. Η πηγή για τα αριθμητικά δεδομένα, 10-100 kW/m2 πιά είναι παρακαλώ? Μήπως χρειάζεται πιο σαφής διατύπωση? Το νούμερο αυτό είναι η ελάχιστη παροχή θερμότητας από το εσωτερικό προς την επιφάνεια που μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη? Συμφ. με en:Geothermal (geology) η μέση σε όλο τον πλανήτη φυσική ροή από εσωτερικό προς επιφάνεια είναι ~45TW. Αν διαιρέσουμε με την επιφάνεια της γης έχουμε ~0.09 watt/m2.--vanakaris 01:38, 15 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα! Μπορείς να το επισημάνεις με το πρότυπο {{Μεταφρασμένο|en}} αν και το καλύτερο θα ήταν να παραθέσεις και τις πηγές από το πρωτότυπο άρθρο. Φιλικά, --Ttzavaras 11:38, 26 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Η ένδειξη «μεταφρασμένο» παραπάνω δείχνει σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και δείχνει που τα βρήκες όσα έγραψες, αλλά όχι αξιόπιστες πηγές (δεν αναφέρουμε την ίδια τη Βικιπαίδεια ως αξιόπιστη πηγή). --Focal Point 11:44, 26 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Παραπομπές[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου! και μπράβο για την ενασχόλησή σου με τεχνικά θέματα στα οποία υπάρχει έλλειψη. Έχω να κάνω μια μικρή φιλικά παρατήρηση. Όταν μεταφράζεις ένα άρθρο προσπάθησε αν θες να μεταφέρεις και τις παραπομπές του. (Τα τμήματα που βρίσκονται μέσα σε <ref></ref>) και στο τέλος του άρθρου να προσθέτεις την ενότητα ==Παραπομπές==, τοποθετώντας απο κάτω {{Reflist}}. Φιλικά και καλή συνέχεια --Egmontaz συζήτηση 06:34, 27 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας, πρώτη προτεραιότητα είναι να είναι αξιόπιστες, άλλωστε δεν υπάρχει ελληνική ή αγγλική γνώση και δεύτερη είναι να υπάρχουν. Εκεί όπου προτιμώνται τα ελληνικά είναι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι επειδή ο ρόλος τους είναι να παρέχουν περισσότερη ενημέρωση και όχι τεκμηρίωση! Καλή συνέχεια--Egmontaz συζήτηση 15:38, 27 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)