Συζήτηση χρήστη:COSTAS PAP

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


COSTAS PAP, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Κωνσταντίνος13πες μου 10:11, 29 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]

Νικος Φλωρος[επεξεργασία κώδικα]

[1] O Νικος Φλωρος ειναι Ελληνας σουρεαλιστής γλύπτης. Γεννηθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας, σπουδασε στην σχολη Καλων Τεχνων στο πανεπιστημιο τησ Σορβονης , ενω ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Δημιουργίες του έχουν φιλοξενήσει κορυφαίοι εικαστικοί χώροι ανά τον κόσμο, έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία και διακρίσεις. Τη δουλειά του επιφανή έλληνα καλλιτέχνη έχουν επιβραβεύσει εξέχουσες προσωπικότητες της τέχνης και του διεθνούς jet-set.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 τον επέλεξε ως καλλιτέχνη ο Αλβέρτος του Μονακό προκειμένου να φιλοτεχνήσει ένα έργο εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Grace Kelly για τον εορτασμό των 30 χρόνων από τον θάνατό της. Τα γλυπτά κοστούμια του έλληνα καλλιτέχνη φιλοξενήθηκαν με τεράστια επιτυχία στο Μόντε Κάρλο, αφού πρώτα είχαν εκτεθεί στο Βασιλικό Μουσείο της Ουάσιγκτον για 3 μήνες.

Για το διάσημο κοστούμι του, “Red Queen Elizabeth”, έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 πρόκειται να κάνει μια μεγάλη αναδρομική έκθεση στο Μουσείο της Μόσχας, μετά από πρόσκληση που έλαβε από τους Ρώσους όταν επισκέφτηκαν την έκθεσή του στη Βιέννη.