Συζήτηση χρήστη:Alexefgr

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Alexefgr, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός για νέους χρήστες
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή! -- geraki (συζήτηση) 09:06, 28 Μαρτίου 2017 (UTC)


Καλημέρα. Δεν παραθέσατε κάποια πηγή που να δείχνει τον τόπο κατοικίας του Σάκη Ρουβά. Με ανάλογο σκεπτικό κι εγώ θα μπορούσα να γράψω ότι κατοικεί στο Ψυχικό ή στο Παγκράτι, έτσι δεν είναι; Γι' αυτό και η οδηγία της Βικιπαίδειας ακριβώς κάτω από το παράθυρο επεξεργασίας: "Παρακαλούμε αναρτήστε μόνο εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες που μπορούν να επαληθευτούν από εξωτερικές πηγές". Ευχαριστώ για την κατανόηση. --Ttzavarasσυζήτηση 07:44, 30 Μαρτίου 2017 (UTC)
Τότε κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να ξαναπροσθέσετε το στοιχείο αυτό παραθέτοντας και την πηγή που γράψατε στη σελίδα μου! Καλή συνέχεια! --Ttzavarasσυζήτηση 15:55, 30 Μαρτίου 2017 (UTC)
Απλό είναι: Γράψτε στο σημείο που θέλετε τον τόπο διαμονής (π.χ. Μαραθώνας) και πλάι προσθέστε:<ref>[http://www.ypes.gr/ypes/eterodhmotes3/wizard.asp Υπουργείο Εσωτερικών]</ref> και τελειώσατε! --Ttzavarasσυζήτηση 16:23, 30 Μαρτίου 2017 (UTC)